Een dag op pad met Arianne en Ninon

Een dag op pad met Arianne en Ninon
Graphic Designers bij Carel Lurvink
In deze rubriek gaan we een dag op pad met een van de medewerkers van Carel Lurvink. In deze editie zijn dat er zelfs twee! We kijken we mee met Graphic Designers Arianne en Ninon.

Ninon is ondertussen alweer 2 jaar werkzaam bij Carel Lurvink als Graphic Designer. Ze houdt zich vooral bezig met online en bewegende media. Video’s, animaties en fotoshoots, daar draait ze haar hand niet voor om. Maar gedrukte media, zoals deze Carel, is natuurlijk ook geen probleem. De combinatie bewegend beeld en drukwerk maakt haar een allround designer. Arianne is opgeleid als Graphic Designer en zit al 30 jaar in het vak. De iMac is haar grote vriend, maar ze gaat ook graag op stap met de fotocamera. De afwisseling in dit werk maakt het leuk en daarom is elke dag weer anders. Of het nou gaat om een grafisch ontwerp, fotograferen of illustreren. Laat het maar borrelen, er is inspiratie genoeg. Ze houdt ervan!

Klik op de afbeelding om te vergroten.

De Carel

Dit artikel komt uit de Carel het magazine van Carel Lurvink. Wilt u het hele magazine lezen? Klik op onderstaande afbeelding en kies het magazine voor uw sector.

Gerelateerde artikelen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren