Een dag op pad met: Dirk Silderhuis

Een dag op pad met Dirk
Chauffeur bij Carel Lurvink
In deze rubriek gaan we elke editie een dag op pad met een van de medewerkers van Carel Lurvink. In deze editie is de eer aan chauffeur Dirk Silderhuis.

Dirk is 34 jaar en woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Saasveld. Sinds juli 2015 werkt hij bij Carel Lurvink als vrachtwagenchauffeur. Zijn werkzaamheden zijn het laden van de vrachtwagen en het bezorgen van de goederen bij de klanten. “Ik vind Carel Lurvink een mooi familiebedrijf met een gezellige sfeer en leuke collega’s”, vertelt Dirk enthousiast. “Ik hoop daarom hier nog vele jaren te mogen rijden!”

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Werken in de logistiek of transport?

Er zijn veel kansen op banen in de sector Logistiek & Transport. Het UWV verwacht ook dat de vraag naar personeel binnen deze sector de komende jaren zal stijgen. Kortom volop kansen op een baan! Overweeg jij een overstap naar de transport en Logistiek? En wil jij weten welke banen er zijn? Of wil je graag doorgroeien naar een andere functie binnen logistiek? En wil jij weten welke scholing hiervoor nodig hebt? Neem dan contact op met onze HR afdeling via [email protected].

De Carel

Dit artikel komt uit de Carel, het magazine van Carel Lurvink. Wilt u het hele magazine lezen? Klik op onderstaande afbeelding, kies een sector en lees de Carel gratis.

Gerelateerde artikelen