Een dag op pad met Wouter Steggink

QHSE Manager bij Carel Lurvink
In deze rubriek gaan we elke editie een dag op pad met een van de medewerkers van Carel Lurvink. Dit keer kijken we mee met QHSE Manager Wouter Steggink.

Wouter is 42 jaar, heeft twee kinderen en woont in Oldenzaal. Hij is opgeleid als levensmiddelentechnoloog. Na diverse functies (kwaliteitsmanagement) bij mooie Twentse bedrijven in de voedingsindustrie, is hij in 2018 gestart bij Carel Lurvink als QHSE Manager. Naast zijn werkzaamheden als QHSE Manager heeft hij aanvullende taken m.b.t. diverse groepen Premium A+ artikelen, zoals de persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook heeft hij een aanvullende opleiding gevolgd op het gebied van gevaarlijke stoffen (PGS15/ADR).

De Carel

Dit artikel komt uit de Carel het magazine van Carel Lurvink. Wilt u het hele magazine lezen? Klik op onderstaande afbeelding en kies het magazine voor uw sector.

Gerelateerde artikelen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren