Groen is goed doen - Jaarverslag 2021

Groen is goed doen jaarverslag 2021
Duurzaam en Verantwoord Ondernemen

Bij Carel Lurvink gaan duurzaam ondernemen en bedrijfseconomisch rendement hand in hand. Voor ons hoort maatschappelijk verantwoord ondernemen bij een professionele en duurzame vorm van ondernemerschap. Dat komt voort uit onze roots als familiebedrijf. Wij willen namelijk gewoon netjes met mensen en onze omgeving omgaan, nu en met zorg voor de toekomst. Het zit als het ware in ons ‘groene bloed’.

Op deze manier willen wij de wereld een stukje schoner maken en ons steentje bijdragen aan de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties.

We richten ons op 4 thema's

  • Afvalscheiding en hergebruik
  • Reduceren van CO2 en energieverbruik
  • Verantwoordelijk produceren en consumeren
  • Teruggeven aan de maatschappij en gezond arbeidsklimaat

Benieuwd naar de maatregelen die wij hebben genomen om ons bedrijfspand zo groen mogelijk te maken? Welke projecten wij zijn gestart om minder afval te produceren, hoe wij ons energieverbruik en CO2-uitstoot reduceren en hoe wij zorgen voor een gezond arbeidsklimaat en duurzame inzetbaarheid van onze collega's?

Klik op de afbeelding hiernaast om ons Jaarverslag Duurzaam & Verantwoord Ondernemen 2021 te downloaden.

Wilt u weten wat u zelf kunt doen om duurzaam en verantwoord te ondernemen? Neem dan contact met ons op via 053 - 434 43 43 of mail naar [email protected].

Gerelateerde artikelen