Inleveren van werkkleding en schoenen nu ook mogelijk in ons servicecenter in Enschede

Inleveren werkkleding
Carel Lurvink Recycle: een stap richting een circulaire economie
U kunt zich al enige tijd aanmelden voor het Carel Lurvink Recycle programma, waarbij wij containers bij u op locatie leveren. Hierin kunt u afgeschreven werkkleding en werkschoenen verzamelen en bij ons aanbieden ter recycling. Sinds enkele weken bieden we nu ook de mogelijkheid om werkkleding en -schoenen in te leveren in onze servicecenters in Enschede en Hilversum.

Brengt u een bezoek aan ons servicecenter in Enschede of Hilversum om producten te kopen of af te halen, neem dan gerust uw (gewassen) werkkleding en -schoenen mee. In ons servicecenter staat een gele container voor schoenen en een rode voor kleding. Deponeer uw producten in de juiste container en wij zorgen ervoor dat deze ontmanteld en op een goede manier hergebruikt worden.

Wat gebeurt er met mijn ingeleverde werkkleding en schoenen?

Als de container vol is, wordt hij geleegd en verwerkt. De ingeleverde werkkleding en schoenen worden door Carel Lurvink afgeleverd bij een organisatie die gespecialiseerd is in het recyclen van werkschoenen en kleding.

De werkschoenen worden onderdeel voor onderdeel ontmanteld en de materialen worden gebruikt voor het maken van nieuwe werkschoenen. Helaas is het nog niet mogelijk om van gerecyclede werkkleding nieuwe werkkleding te maken.

Wat draagt u bij door te recyclen?

We houden bij hoeveel containers met kleding en schoenen er gerecycled worden. Daardoor weten we precies welke positieve invloed we op het milieu hebben. Aan het eind van het jaar berekenen we hoeveel CO2-uitstoot we bespaard hebben en wat dit voor effect heeft op onze footprint.

Laten we de wereld samen een stukje mooier maken! Breng uw gebruikte werkschoenen en -kleding mee naar ons servicecenter en gooi ze in de Carel Lurvink Recycle containers.

Zelf een container op uw locatie?

Meer informatie of direct aanmelden voor het Carel Lurvink Recycle programma kan hier.

Gerelateerde artikelen