Melamine spons maakt eenvoudig en efficiënt elk oppervlak hygiënisch schoon

Wonderspons kopen
Ontdek de voordelen van de melamine wonderspons

Schoonmaken is een taak die we allemaal regelmatig moeten doen. Of we nu thuis zijn of op het werk, we moeten onze omgeving netjes en hygiënisch houden. Maar wat als er een product is waarmee u eenvoudig en efficiënt kunt schoonmaken, zonder veel moeite te hoeven doen? Deze wonderspons is de oplossing voor elke schoonmaakuitdaging!

De melamine wonderspons: wat is het en hoe werkt het?

De spons is een revolutionair product dat speciaal is ontwikkeld om uw schoonmaaktaken eenvoudiger en sneller uit te kunnen voeren. Met de spons verwijdert u vlekken van de muur, schopstrepen op de vloer of vastzittend vet op uw fornuis. Maar u maakt er bijvoorbeeld ook zo uw witte sneakers weer mee schoon.

De melaminespons is gemaakt van melamineschuim. De spons slijt bij gebruik. 

Voordelen van de melamine spons

Gemak en tijdbesparing: Met deze melaminespons kunt u snel een eenvoudig de meest hardnekkige vlekken verwijderen, zonder gebruik van schoonmaakmiddelen. U gumt ze als het ware weg.

Milieuvriendelijk: U heeft alleen wat water nodig om schoon te maken.

Waar kan ik de wonderspons voor gebruiken?

U kunt de wonderspons op veel verschillende plekken gebruiken, waaronder:

  • Keuken: De spons is perfect voor het reinigen van aanrechten, apparaten, pannen en bestek.
  • Badkamer: Met de melaminespons kunt u douchewanden, wastafels, badkuipen en toiletten eenvoudig en streeploos schoonmaken.
  • Meubels: De spons is ook geschikt voor het reinigen van meubels, zoals tafels, stoelen en banken.
  • Vloeren: Of het nu gaat om tegelvloeren, parketvloeren of tapijten, de spons (ook verkrijgbaar als vloerpad) maakt alles gemakkelijk en hygiënisch schoon.

Veel gestelde vragen over wonderspons

Kan de wonderspons op alle oppervlakken gebruikt worden?

De spons is geschikt voor veel verschillende oppervlakken, maar het is altijd raadzaam om eerst een kleine test uit te voeren op een onopvallende plek om te zien of er geen schade of doffe plekken ontstaan. 

Is de melamine spons eenvoudig te gebruiken?

Ja, de wonderspons is zeer eenvoudig te gebruiken en vereist geen speciale vaardigheden of training. Maak de spons nat met water en wrijf over het schoon te maken oppervlak. Let op: gebruik deze spons niet op delicate oppervlakken, zoals geborstelde, glanzende of geverfde oppervlakken.

Meer informatie

Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment producten en schoonmaakmiddelen om uw bedrijf schoon te maken én te houden. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf en werkzaamheden. Heeft u vragen? Onze specialisten helpen u graag verder. Bel naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar [email protected].

Gerelateerde artikelen