Voor alle soorten afval een passende vuilniszak en vuilnisbak

afvalbak caluclean
Van biologisch afbreekbare zakken tot vlamdovende bakken in elke gewenst formaat
Van het afdekken van afval in huis tot het vervoeren van bedrijfsafval, om u afval te kunnen beheersen zijn de juiste afvalbakken een passende vuilniszakken essentieel. Afvalbakken en afvalzakken zijn in verschillende maten, materialen en inhouden verkrijgbaar. In dit blog zullen we dieper ingaan op de verschillende soorten afvalbakken, zoals RVS en vlamdovend en waar u op moet letten bij de aanschaf van de juiste vuilniszak.

Afvalbakken voor alle soorten afval

Er zijn verschillende merken afvalbakken verkrijgbaar, zoals Bosgraaf, Brabantia, Curver, Kimberly-Clark, Rubbermaid & Vileda, die gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals kunststof, aluminimum, metaal, polyester, polyethyleen, RVS of vlamdovend materiaal en in meerdere kleuren voor bijvoorbeeld het scheiden van verschillende soorten afval, inclusief een stickerset met aanduiding van de betreffende recyclingsymbolen. Daarnaast zijn er vuilnisbakken voor verschillende toepassingen verkrijgbaar, waaronder speciaal voor kinderen met een gezicht, een afvalbakje speciaal voor koffiepads, afvalbakken met kniebediening, een vlamdovende afvalzakhouder of een tafel afvalbakje.

Verschillende soorten vuilniszakken

Voor de diverse soorten afvalbakken zijn ook passende afvalzakken verkrijgbaar, gemaakt van verschillende materialen, waaronder plastic, papier en biologische materialen. Plastic afvalzakken zijn overal verkrijgbaar en goedkoper, biologische afvalzakken zijn een duurzamere optie, omdat deze binnen enkele weken afgebroken worden en papieren afvalzakken zijn ook biologisch afbreekbaar, maar zijn niet zo sterk als plastic afvalzakken en zijn daarom beter geschikt voor lichter afval.

Inhoud van de vuilniszak

De inhoud van een vuilniszak is afhankelijk van het formaat en het type afvalbak en varieert. Grote vuilniszakken van 360 liter zijn geschikt voor containers en groot afval, zoals bijvoorbeeld bouwafval of tuinafval. De Komo vuilniszakken zijn er in verschillende maten, waaronder de standaard inhoud van 60 liter en zijn geschikt voor regulier huishoudelijk afval. Bij het kiezen van het juiste aantal liters, is niet alleen de inhoud van de vuilnisbak van belang, maar ook of ze geschikt zijn voor een langwerpige, smalle of een brede, lagere prullenbak.

RVS afvalbak

Een RVS afvalbak is een duurzame en hygiënische oplossing voor bedrijfsafval. Het roestvrijstalen materiaal is makkelijk te reinigen en heeft een lange levensduur. RVS afvalbakken en bijpassende vuilniszakken zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor verschillende soorten afval, waaronder sanitair afval.

Vlamdovende afvalbak

Gooit u wel eens brandbare producten weg? Dan is een vlamdovende afvalbak de juiste oplossing voor u. Als iets in de vuilnisbak in brand vliegt, dan slaat de brand niet over naar andere objecten. De brandveilige afvalbak is uitgerust met een vlamdovende coating die de warmte afvoert en het ontstaan van vuur voorkomt. Het deksel heeft van binnen de vorm van een trechter. Als de rook naar boven komt, wordt het via de trechtervorm van de deksel weer de afvalbak ingedraaid, waardoor zuurstoftekort ontstaat in de afvalbak en het vuur wordt gedoofd.

Gerelateerde artikelen: Afvalbeheer

CaluClean RVS afvalbak 22ltr
CaluClean RVS afvalbak 22ltr
CaluClean RVS afvalbak 22ltr
CaluClean RVS afvalbak 22ltr
RVS
Zwart
22 liter
50 liter
18 liter
Unger ruitenwisserlineaal 25cm
25 cm
35 cm
45 cm
55 cm

Meer informatie

Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment producten en schoonmaakmiddelen om uw bedrijf schoon te maken én te houden. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf en werkzaamheden. Heeft u vragen? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar [email protected].

Gerelateerde artikelen