Workshop: Aan de slag met circulariteit

Workshop aan de slag met circulariteit
Lever een bijdrage aan de circulaire ambities van uw organisatie
We moeten slimmer omgaan met onze grondstoffen. Door de groeiende bevolking en toenemende welvaart worden grondstoffen om producten te maken steeds schaarser en duurder. We produceren en gebruiken producten om deze vervolgens weg te gooien. Een onhoudbare situatie. Daarom wordt het steeds belangrijker de beschikbare grondstoffen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Producten die we gebruiken moeten grondstof zijn voor toekomstige producten of teruggegeven worden aan de natuur. In de circulaire economie bestaat afval niet meer.

In verband met COVID-19 zijn wij helaas genoodzaakt al onze evenementen af te gelasten!

Workshop op 16 april in Deventer

Duurzaam ondernemen zit Carel Lurvink in het bloed. Wij proberen op alle vlakken van onze bedrijfsvoering rekening te houden met mens en milieu. Wat we zoal doen, leest u in ons Jaarverslag Duurzaam en Verantwoord Ondernemen. Maar wij willen dit ook stimuleren onder onze leveranciers en klanten. Daarom organiseren wij op donderdag 16 april in Deventer bij Team Sunweb.

Het eerste cradle to cradle toilethygiëneconcept ter wereld

Onze partner WEPA houdt zich al een tijd bezig met circulaire oplossingen en het sluiten van kringlopen. Lindie Feuler, Brand Manager bij WEPA, legt uit hoe - en vooral wáárom - ze toilethygiëneoplossingen ontwikkelen die maximaal bijdragen aan een schonere wereld en een beter milieu. Zoals BlackSatino, het eerste cradle to cradle toilethygiëneconcept ter wereld.

Groen is doen!

Met Maurice Beijk als spreker kan het niet anders of u raakt geïnspireerd. In de functie van Rentmeester2050 bij ReintenInfra zet hij zijn expertise in om duurzaamheid en circulariteit in de bouwbranche verder vorm te geven. Met passie vertelt hij vanmiddag over een circulaire economie waarin delen en hergebruiken centraal staan. Een schone wereld in 2050 is zijn doel.

Aan de slag met circulariteit

U hebt nu gehoord waarom en hoe andere organisaties zich bezig houden met circulariteit. Tijdens de paneldiscussie willen we ervaringen, kennis en ideeën uitwisselen, om u te inspireren zelf aan de slag te gaan met circulair ondernemen.

 

Programma

11.30 – 12.00 uur Ontvangst
12.00 – 12.30 uur Lunch en welkomstwoord
12.30 – 13.15 uur Cradle 2 cradle - Lindie Feuler
13.15 – 14.00 uur Groen is doen - Maurice Beijk
14.00 – 14.15 uur Pauze
14.15 – 15.30 uur Aan de slag met circulariteit
15.30 – 16.00 uur Afronding

Deelname is gratis. Inschrijven kan via onderstaande button Wacht niet te lang, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Gerelateerde artikelen