Filters

Duurzame High Visibility kleding

7 producten

Duurzame High Visibility kleding

Heeft u tijdens uw werk hoge zichtbaarheidskleding nodig? U kunt het bij Carel Lurvink vinden. Wij bieden zelfs de duurzame, circulaire en recyclebare optie. Hierdoor beschermt u niet alleen uzelf en uw omgeving, maar ook het milieu. Met het aanschaffen van de duurzame High Visibility kleding draagt u bij aan een veilige, verantwoorde en duurzame werk- en leefomgeving

Multifunctionele en kwalitatieve bescherming

De duurzame High Visibility kleding is water- en windafstotend, waterdicht en ademend. Dit maakt dat u op comfortabele wijze uw werk uit kunt voeren, zowel overdag als ‘s nachts. Met name in de wintertijd is dit van belang, omdat uw zichtbaarheid dan meer belemmerd wordt door barre, koude weersomstandigheden.

Richtlijnen van rijkswaterstaat

Ook is de kleding geproduceerd conform de richtlijnen van de Rijkswaterstaat en draagt de kleding het MVO-Keurmerk Fair Wear. Hierdoor staat de kleding voor kwaliteit, veiligheid, (maatschappelijke) verantwoordelijkheid en duurzaamheid. De kleding voldoet aan de vele gestelde eisen omtrent het dragen van signaalkleding, waaronder de Europese normen (de EN 471, de EN ISO 20471 en de EN 343 in de klassen 1 tot en met 3). Hierdoor biedt Carel Lurvink duurzame High Visibility kleding tot het hoogste niveau van bescherming. De kleding is uitermate geschikt voor werk in de bouw, het transport, de industrie en de logistiek. Het type werkzaamheden bepaalt aan welke certificeringseisen en dus aan welke klasse de High Visibility kleding moet voldoen. Onze adviseurs kunnen uiteraard met u meekijken.

Assortiment duurzame High Visibility kleding

Bij Carel Lurvink bieden we duurzame High Visibility kleding in de kleuren geel en oranje. Deze fluorescerende kleuren verhogen de zichtbaarheid overdag door de weerkaatsing van uv-licht. De stof is reflecterend en dat verhoogt de zichtbaarheid bij schemering of ’s nachts. Het is van groot belang om de kleding professioneel te reinigen. De reflecterende en fluorescerende stof is namelijk gevoelig en het moet wel goed zichtbaar blijven na gebruik. Kijk daarom goed naar de wasvoorschriften, deze staan bij de filters onderaan. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Onze adviseurs kunnen u goed verder helpen. Carel Lurvink beschikt over een compleet assortiment, waar voor ieder wat tussen zit.

Duurzame High Vis kleding online bestellen voor professioneel gebruik?

Neem gerust een kijkje en schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze expertise, ervaring en professionaliteit zijn er om u verder te helpen. U kunt contact opnemen met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren