Filters

Wegwerphandschoenen

7 producten

Wegwerphandschoenen voor eenmalig gebruik

De wegwerphandschoen is een persoonlijk beschermingsmiddel dat uw handen eenmalig beschermt tegen bijvoorbeeld huidirritatie, uitdroging en infecties. Wegwerphandschoenen, ook wel disposable handschoenen genoemd, bieden een belangrijke mate van bescherming, hygiëne en voorkomen irritatie aan de huid door overmatig gebruik van desinfectiemiddelen. Ze worden dan ook voor veel verschillende toepassingen ingezet. Zo worden wegwerphandschoenen gebruikt door consumenten voor hun persoonlijke bescherming, bijvoorbeeld ter bescherming tegen het Covid-19 virus.

Daarnaast worden wegwerphandschoenen veel gebruikt door schoonmakers om een hygiënische werkomgeving en bescherming tegen agressieve schoonmaakmiddelen te bieden. Bovendien zien we wegwerphandschoenen terug in de medische sector, ziekenhuizen en de gezondheidszorg om de hygiëne voor onderzoekers, artsen en patiënten te kunnen waarborgen. Ook de voedingsmiddelenindustrie gebruikt wegwerphandschoenen om te voldoen aan de strenge hygiëne-eisen en om contaminatie en kruisbesmetting te voorkomen.

Zwarte wegwerphandschoenen: exclusief en ideaal voor de voedingsindustrie

Onze wegwerphandschoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De zwarte wegwerphandschoen wordt steeds populairder vanwege haar stijlvolle uitstraling en nuttige functies. Zo stralen zwarte wegwerphandschoenen een bepaalde mate van exclusiviteit uit, wat ze populair maakt bij bijvoorbeeld tatoeëerders. Daarnaast worden zwarte wegwerphandschoenen veel gebruikt in horecazaken, keukens en slagerijen. Op een zwarte wegwerphandschoen zijn vlekken, bijvoorbeeld van inkt en bloed, niet goed zichtbaar. In combinatie met de modieuze uitstraling laten zwarte handschoenen hierdoor een zeer hygiënische en professionele indruk achter op uw klanten. Sommige bedrijven gebruiken meerdere kleuren wegwerphandschoenen vanwege veiligheidsredenen, bijvoorbeeld om kruisbesmetting te voorkomen in de voedingsindustrie. Wilt u meer informatie over het nut van de verschillende kleuren van onze wegwerphandschoenen? In dit blog leggen we u graag uit welke kleur handschoenen het beste past bij uw werkzaamheden.

Welke wegwerphandschoenen kopen?

Bent u op zoek naar hoogwaardige nitril wegwerphandschoenen die ook nog eens betaalbaar zijn? Daarvoor bent u bij Carel Lurvink aan het juiste adres. De disposable nitril handschoenen van ons premium A+ merk CaluGloves zijn een uitstekende keuze op het gebied van prijs en kwaliteit. Onze wegwerphandschoenen zijn van goede kwaliteit, flexibel en hebben een prettige pasvorm. Daarnaast is de vingergevoeligheid hoog en zorgt het microstructuur patroon op de handschoen voor een uitstekende grip. Onze nitril wegwerphandschoenen zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en 2XL en zijn vrij van poeder en latex. Bovendien zijn onze wegwerphandschoenen voor de sectoren Food en Medical beschikbaar in de kleuren blauw, oranje en zwart, welke allemaal geschikt zijn voor zowel links- als rechtshandigen.

CaluGloves nitril handschoenen zijn gemaakt van topkwaliteit nitril, een bijzonder sterk en comfortabel synthetisch rubber. Ze voldoen aan alle algemene vereisten voor werkhandschoenen (EN 420+A1) en aan de kwaliteitseisen van medische onderzoekshandschoenen voor eenmalig gebruik (EN 455-1 tot 4). Daarnaast bieden ze bescherming tegen micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen (EN ISO 374-5) en zijn ze geschikt voor contact met voedingsmiddelen. Deze sterke handschoenen zijn bovendien bestendig tegen olie, vet en de meeste chemicaliën (EN ISO 374-1), maar niet tegen oxiderende zuren, ketonen en stikstof.

Waarom nitril wegwerphandschoenen?

We bieden u bij Carel Lurvink alleen nog nitril wegwerphandschoenen aan. We hebben de latex wegwerphandschoenen uit ons assortiment gehaald, omdat latex bij veel mensen jeuk en allergische reacties veroorzaakt. Nitril is een synthetisch rubber die een goede bescherming biedt tegen type 1 allergieën, waardoor mensen met een latexallergie de nitril handschoenen probleemloos kunnen dragen. Dit maakt de nitril wegwerphandschoen een perfect alternatief. Bovendien zijn nitril handschoenen ideaal voor in de zorg, omdat patiënten ook een latex allergie kunnen hebben. Houdt er hierbij wel rekening mee dat onze wegwerphandschoenen niet steriel zijn. Daarentegen zijn al onze CaluGloves naast latexvrij, ook vrij van siliconen en poeder.

Wilt u meer informatie over onze CaluGloves? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

 

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren