Filters

Regenkleding

43 producten

Regenkleding

Voor professionals die regelmatig werkzaamheden in de buitenlucht uitvoeren, is het van belang dat zij voorzien zijn van kwalitatief hoogwaardige regenkleding. Hierbij is het essentieel dat de regenkleding een goede bescherming biedt tegen diverse weersomstandigheden. Daarnaast moet goede water- en winddichte regenkleding comfortabel zitten en aansluiten op de werkzaamheden die u uitvoert. Als leverancier in werk- en veiligheidskleding benadrukken wij het belang van goede en beschermende regenkleding, die het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers vergroot. Wij beschikken hierdoor over een breed assortiment aan beroepsmatige regenkleding. Hierbinnen bieden wij regenkleding aan van diverse bekende merken in werk- en beschermende kleding zoals Portwest, Tricorp en Dolfing. Bovendien bent u bij ons aan het goede adres voor zowel water- en winddichte regenkleding als reflecterende regenkleding. Daarnaast biedt de ademende regenkleding uit ons assortiment een hoog draagcomfort.

Eisen aan professionele water- en winddichte regenkleding

Er worden verschillende kwaliteitseisen gesteld aan beroepsmatige regenkleding om professionals bescherming te bieden tegen diverse weersomstandigheden. Hierbij moet waterdichte regenkleding voor beroepsmatig gebruik voldoen aan de EN 343 normering. Deze norm legt de eisen en testmethoden vast voor materialen en naden van kleding, die beschermt tegen neerslag (regen, sneeuw), mist en de vochtigheid van de grond. Voor het testen van de regendichtheid van volledige kleding is een aparte test ontwikkeld (EN 14360), deze test is niet in deze norm opgenomen. De Europese norm heeft als symbool een paraplu, ernaast zijn twee waardes X en Y. De X-waarde geeft waterdichtheid aan en de Y-waarde geeft de waterdampdoorlaatbaarheid aan (het ademende vermogen). Voor de X-waarde zijn er vier klassen die de waterdichtheid aangeven. Hoe hoger dit getal hoe beter waterdicht het product is. Vervolgens geeft de Y-waarde het ademende vermogen van het doek weer. Ook voor de Y-waarde zijn er vier klassen. Er is geen normering of certificering rondom winddichte regenkleding. Echter is het belang van winddichte regenkleding wel groot, doordat deze regenkleding bescherming biedt tegen herfstachtige en winterse omstandigheden. Naast het belang van waterdichte, winddichte en ademende regenkleding, is het dragen van comfortabele en representatieve regenkleding ook geen overbodige luxe. Tot slot moet regenkleding evenals werkkleding tegen een stootje kunnen.

Regenkleding in diverse uitvoeringen

De regenkleding uit ons assortiment is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunt u ervoor kiezen om een regenjas in combinatie met een regenbroek te dragen of een regenoverall. Afhankelijk van de werkzaamheden die u uitvoert, kunt u binnen ons assortiment kiezen uit een casual, sportieve, standard of luxe regenjas. Tevens is de regenkleding verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en materialen. In ons assortiment vindt u ook high visibility, ook wel reflecterende regenkleding genoemd. Het dragen van fluorescerende en reflecterende regenkleding is essentieel wanneer u werkzaamheden in het donker of onder drukke, gevaarlijke en onoverzichtelijke omstandigheden uitvoert. Met behulp van reflecterende regenkleding bent u ten alle tijden goed zichtbaar voor iedereen, waardoor ongelukken voorkomen kunnen worden. Tot slot voldoet ons gehele assortiment ademende en reflecterende regenkleding aan de EN 343 normering. Hierdoor bent u bij ons aan het goede adres voor kwalitatief hoogwaardige regenkleding, die bescherming biedt tegen diverse weersomstandigheden.

Heeft u meer vragen over de juiste regenkleding in uw werkomgeving? Onze specialisten helpen u graag via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren