Filters

Regenkleding

38 producten

Blijf droog met regenkleding

Voor professionals die regelmatig werkzaamheden in de buitenlucht uitvoeren, is het van belang dat zij voorzien zijn van kwalitatief hoogwaardige regenkleding. Hierbij is het essentieel dat de regenkleding een goede bescherming biedt tegen diverse weersomstandigheden. Daarnaast moet goede water- en winddichte regenkleding comfortabel zitten en aansluiten op de werkzaamheden die u uitvoert. Als leverancier in werk- en veiligheidskleding benadrukken wij het belang van goede en beschermende regenkleding, die het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers vergroot. Wij beschikken hierdoor over een breed assortiment aan beroepsmatige regenkleding. Hierbinnen bieden wij regenkleding aan van diverse bekende merken in werk- en beschermende kleding zoals Portwest, Tricorp en Dolfing. Bovendien bent u bij ons aan het goede adres voor zowel water- en winddichte regenkleding als reflecterende regenkleding. Daarnaast biedt de ademende regenkleding uit ons assortiment een hoog draagcomfort.

Eisen aan professionele water- en winddichte regenkleding

Professionele regenkleding, zoals werk regenkleding, moet aan strenge normen voldoen om professionals te beschermen tegen diverse weersomstandigheden. Waterdichte regenkleding voor professioneel gebruik moet voldoen aan de EN 343 normen, die de eisen en testmethoden vaststellen voor materialen en naden die beschermen tegen neerslag (regen, sneeuw), mist en vochtigheid van de grond. De Europese norm hanteert een symbool met een paraplu, vergezeld van X- en Y-waarden. De X-waarde geeft de waterdichtheid aan, waarbij hogere waarden betere waterdichtheid aanduiden. De Y-waarde vertegenwoordigt het ademend vermogen, ook ingedeeld in vier klassen. Er is geen specifieke norm voor winddichte regenkleding, maar dit is essentieel om te beschermen tegen herfst- en winterse omstandigheden. Comfortabele en representatieve regenkleding is naast functionaliteit van groot belang. Ten slotte moeten regenkleding en werkkleding bestand zijn tegen zware omstandigheden.

De regenkleding van Dolfing

De regenkleding van Dolfing biedt uitstekende bescherming tegen neerslag, vocht en harde wind, en staat garant voor het welzijn van u of uw medewerkers. Deze regenkleding combineert niet alleen bescherming, maar ook hoog draagcomfort. Dolfing, het vooraanstaande Nederlandse merk, staat bekend om zijn topkwaliteit en wordt veelvuldig ingezet in sectoren als de voedingsindustrie en de infrastructuur. Alle wind- en waterdichte werkkleding van Dolfing voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen zoals vastgesteld in de EN-343 richtlijnen.

Regenkleding in diverse uitvoeringen

De regenkleding uit ons assortiment is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunt u ervoor kiezen om een regenjas in combinatie met een regenbroek te dragen of een regenoverall. Afhankelijk van de werkzaamheden die u uitvoert, kunt u binnen ons assortiment kiezen uit een casual, sportieve, standard of luxe regenjas. Tevens is de regenkleding verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en materialen. In ons assortiment vindt u ook high visibility, ook wel reflecterende regenkleding genoemd. Het dragen van fluorescerende en reflecterende regenkleding is essentieel wanneer u werkzaamheden in het donker of onder drukke, gevaarlijke en onoverzichtelijke omstandigheden uitvoert. Met behulp van reflecterende regenkleding bent u ten alle tijden goed zichtbaar voor iedereen, waardoor ongelukken voorkomen kunnen worden. Tot slot voldoet ons gehele assortiment ademende en reflecterende regenkleding aan de EN 343 normering. Hierdoor bent u bij ons aan het goede adres voor kwalitatief hoogwaardige regenkleding, die bescherming biedt tegen diverse weersomstandigheden.

Offshore regenkleding

Offshore regenkleding is veel meer dan alleen een beschermende laag tegen regen. Het is een cruciaal onderdeel van de uitrusting voor offshore werknemers, die hen beschermt tegen de elementen, comfort biedt en bijdraagt aan hun veiligheid en welzijn tijdens hun werk op zeeplatforms en offshore locaties. Het voldoen aan deze strenge eisen is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat personeel hun taken op een veilige en effectieve manier kunnen uitvoeren, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Professionele werkregenkleding

Werkregenkleding is van groot belang in beroepen waar werknemers worden blootgesteld aan natte en ongunstige weersomstandigheden. Het biedt bescherming tegen regen, wind en kou, en zorgt voor veiligheid en zichtbaarheid. Bovendien biedt het comfort en bewegingsvrijheid, en de kwaliteit en duurzaamheid ervan voldoen aan strikte normen. Specifieke werkregenkleding is beschikbaar voor verschillende sectoren, en regelmatig onderhoud is noodzakelijk om de levensduur te verlengen. In professioneel gebruik is werkregenkleding een belangrijke investering in het welzijn en de productiviteit van personeel. Tijdens heftige buien kan zicht verminderen waardoor gevaarlijke situatie vaker voorkomen, deze risico's kunnen vaak voorkomen worden door 'High Vis' regenkleding te dragen waardoor u opvalt doormiddel van de reflecterende strips en velle kleuren van de kleding.  

Regenkleding bestellen?

Heeft u meer vragen over de juiste regenkleding in uw werkomgeving? Onze specialisten helpen u graag via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.