Filters

Regenkleding

41 producten

Regenkleding kopen?

Voor professionals die regelmatig werkzaamheden in de buitenlucht uitvoeren, is het van belang dat zij voorzien zijn van kwalitatief hoogwaardige regenkleding. Hierbij is het essentieel dat de regenkleding een goede bescherming biedt tegen diverse weersomstandigheden. Daarnaast moet goede water- en winddichte regenkleding comfortabel zitten en aansluiten op de werkzaamheden die u uitvoert. Als leverancier in werk- en veiligheidskleding benadrukken wij het belang van goede en beschermende regenkleding, die het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers vergroot. Wij beschikken hierdoor over een breed assortiment aan beroepsmatige regenkleding. Hierbinnen bieden wij regenkleding aan van diverse bekende merken in werk- en beschermende kleding zoals Portwest, Tricorp en Dolfing. Bovendien bent u bij ons aan het goede adres voor zowel water- en winddichte regenkleding als reflecterende regenkleding. Daarnaast biedt de ademende regenkleding uit ons assortiment een hoog draagcomfort.

Eisen aan professionele water- en winddichte regenkleding

Professionele regenkleding, zoals werk regenkleding, moet aan strenge normen voldoen om professionals te beschermen tegen diverse weersomstandigheden. Waterdichte regenkleding voor professioneel gebruik moet voldoen aan de EN 343 normen, die de eisen en testmethoden vaststellen voor materialen en naden die beschermen tegen neerslag (regen, sneeuw), mist en vochtigheid van de grond. De Europese norm hanteert een symbool met een paraplu, vergezeld van X- en Y-waarden. De X-waarde geeft de waterdichtheid aan, waarbij hogere waarden betere waterdichtheid aanduiden. De Y-waarde vertegenwoordigt het ademend vermogen, ook ingedeeld in vier klassen. Er is geen specifieke norm voor winddichte regenkleding, maar dit is essentieel om te beschermen tegen herfst- en winterse omstandigheden. Comfortabele en representatieve regenkleding is naast functionaliteit van groot belang. Ten slotte moeten regenkleding en werkkleding bestand zijn tegen zware omstandigheden.

Regenkleding in diverse uitvoeringen

De regenkleding uit ons assortiment is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kunt u ervoor kiezen om een regenjas in combinatie met een regenbroek te dragen of een regenoverall. Afhankelijk van de werkzaamheden die u uitvoert, kunt u binnen ons assortiment kiezen uit een casual, sportieve, standard of luxe regenjas. Tevens is de regenkleding verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en materialen. In ons assortiment vindt u ook high visibility, ook wel reflecterende regenkleding genoemd. Het dragen van fluorescerende en reflecterende regenkleding is essentieel wanneer u werkzaamheden in het donker of onder drukke, gevaarlijke en onoverzichtelijke omstandigheden uitvoert. Met behulp van reflecterende regenkleding bent u ten alle tijden goed zichtbaar voor iedereen, waardoor ongelukken voorkomen kunnen worden. Tot slot voldoet ons gehele assortiment ademende en reflecterende regenkleding aan de EN 343 normering. Hierdoor bent u bij ons aan het goede adres voor kwalitatief hoogwaardige regenkleding, die bescherming biedt tegen diverse weersomstandigheden.

Heeft u meer vragen over de juiste regenkleding in uw werkomgeving? Onze specialisten helpen u graag via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren