Filters

Duurzame polo's

9 producten

Duurzame polo’s

Er stijlvol en representatief uitzien kan gemakkelijk met een mooie polo. Polo’s komen voor in veel verschillende maten en stijlen. Zo kunt u gaan voor een polo met korte mouwen of lange mouwen, een polo met kraag of zonder kraag en een polo met meerdere kleuren of één kleur. Carel Lurvink beschikt over een ruim assortiment, maar ook over een specifiek assortiment duurzame polo’s.

Fair wear en Öko-Tex

De duurzame polo’s beschikken over de MVO-Keurmerken Fair Wear en Öxo-Tex. Fair Wear richt zich op het verbeteren van arbeidsomstandigheden in de textielindustrie en Öko-Tex richt zich op het verminderen van het gebruik van schadelijke stoffen die de gezondheid van de consument betreffen.

Het merk van de duurzame polo’s is Tricorp. Zij gebruiken natuurlijke stoffen in hun productie en verdienen mede daardoor de bovenstaande MVO-Keurmerken. Bovendien herbruiken ze die natuurlijke grondstoffen weer voor nieuwe producten of materialen. Gebruikte kleding van Tricorp kan dus goed gerecycled worden. Ons retourprogramma Carel Lurvink Recycle is daar uitermate geschikt voor. Op onze website kunt u hier meer over vinden.

Assortiment duurzame polo’s

Carel Lurvink beschikt over een breed assortiment. De duurzame polo’s zijn eigentijds, comfortabel en milieuvriendelijk geproduceerd. Ook zijn de polo’s kleur- en vormvast.
Hiernaast hebben alle producten specifieke (voordelige) eigenschappen. Zo heeft het Tricorp poloshirt bamboo/cooldry bijvoorbeeld een slim-fit, een hoge thermische werking en een goede ventilatie. Hierdoor zit dit model iets strakker om uw lichaam, maar blijft het comfortabel door de pasvorm en de eigenschappen met betrekking tot warmte en koelte. 
Vaak hebben poloshirt met lange mouw neck tape, knoopsluiting, zij-splitjes en manchetten. De zij-splitjes zorgen ervoor dat de polo een recht model heeft, dat erg modieus is. Benieuwd naar de productspecificaties van de andere duurzame polo’s? Op onze webpagina kunt u gemakkelijk per product de eigenschappen bekijken.

Duurzame polo's bestellen?

Ons complete assortiment polo’s is net zo eenvoudig te vinden op onze website en biedt nog meer verscheidenheid. Wij staan voor u klaar als u ondersteuning wenst. U kunt contact opnemen met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren