BlackSatino papieren handdoekjes 2lgs z-vouw 20,6x24cm 3750st

Art: 275351
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Symbolen

Ecolabel Ecolabel FSC® FSC® CO2 neutraal CO2 neutraal

Bijbehorende producten

Omschrijving

BlackSatino gevouwen handdoekjes met een zeer hoge absorptiesnelheid, waardoor ze geschikt zijn voor meerdere toepassingen. De handdoekjes zijn van 100% gerecycled 2-laags papier en op de Z-manier gevouwen. Het handige aan deze Z-vouw is dat zodra er een handdoekje uit de dispenser is gehaald, het volgende handdoekje gelijk weer klaar hangt. De doos bevat 3750 doekjes.

Technische gegevens

Artikelnummer 275350
Lagen 2
Afmeting handdoekje 20,6 x 24 cm.
Vouwdiepte 8 cm.
Vouwwijze Z-vouw
Inhoud 3750 stuks

BlackSatino

Duurzame groei en verdere innovatie
De sanitaire oplossingen van BlackSatino zijn circulair, gemaakt met duurzame en verantwoorde grondstoffen, 100% veilig voor mens en milieu en CO2-neutraal. De Cradle to Cradle criteria vormen de basis, waar we steeds verder gaan en samen met partners en eindgebruikers de grenzen opzoeken van duurzaamheid en design. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk BlackSatino
Materiaal Gerecyled papier

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren