CaluPaint platte polyesterkwast 1"

Art: 1725
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Chinees varkenshaar

Symbolen

Doos papier Doos papier Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Bijbehorende producten

Omschrijving

De CaluPaint platte polyester kwast 1" is een uitstekend gereedschap voor professionals die de zwaarste schilderklussen aanpakken. Gemaakt met een wit Chinees varkenshaar, is de kwast ontworpen om bestand te zijn tegen zowel polyester- en tweecomponentenverven als agressieve oplosmiddelen, zoals aceton. Zorgvuldig uitgebalanceerd op een praktisch ongelakt houten handvat, biedt onze kwast stevigheid en ergonomische ondersteuning om het schilderen gemakkelijker dan ooit te maken. Met zijn vermogen om pigmenten vast te houden terwijl het over oppervlakken glijdt zonder lelijke strepen achter te laten, is dit penseel perfect voor het uitvoeren van die grootschalige schilderklussen in elke situatie. En dankzij het kleine formaat van het varkenshaar kan het ook worden gebruikt voor al die delicate schilderdetails. Het CaluPaint platte polyester penseel 1" is de ideale keuze voor elke professionele schilder die altijd superieure prestaties wil.

Positieve punten

+ Ergonomisch
+ Voor periodiek of dagelijks gebruik
+ Bestendig tegen polyesterlak- en 2 componentenverf, aceton en andere agressieve oplosmiddelen.

Technische gegevens

Kleur: lichtbruin
Materiaal: Chinees varkenshaar en hout

Veiligheidsinformatie

Zie verpakking van het product en het veiligheidsinformatieblad.

Platte kwast

Een platte verfkwast is een type kwast met platte, rechthoekige haren die parallel aan elkaar staan. Het is een veelgebruikt gereedschap bij schilderwerkzaamheden en wordt vaak gebruikt voor het aanbrengen van verf, beits, lak en andere coatings op diverse oppervlakken. De platte vorm van de kwast zorgt voor een bredere dekking en maakt het gemakkelijker om grote oppervlakken snel en gelijkmatig te schilderen. Het maakt ook het aanbrengen van dunne lagen verf mogelijk, waardoor je meer controle hebt over het resultaat en de textuur van de verf.

Toepassing

De Platte Kwasten zijn speciaal ontworpen voor het aanbrengen van beits op verschillende oppervlakken, zoals schuttingen, schuurtjes en het lakken van vloeren. Met deze platte verfkwasten kun je moeiteloos grotere oppervlakken behandelen, waarbij een perfecte afwerking iets minder prioriteit heeft. Hoe breder de kwast, hoe royaler je de verf kunt aanbrengen.

De veelzijdigheid van de Platte Kwast maakt hem geschikt voor diverse toepassingen, zoals het schilderen van muren, plafonds, deuren, kozijnen en meubels. Daarnaast is hij ideaal voor het aanbrengen van beits op houten oppervlakken of het lakken van metalen voorwerpen.

CaluPaint kwasten

Of het nu gaat om een wegwerpkwast voor eenmalig gebruik of een kwaliteitskwast, CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende kwast. Van ronde en platte kwasten tot radiatorkwasten, bokkepoten en blokwitters. Onze kwasten zijn van zuiver Chinees varkenshaar voorzien, de ultieme grondstof voor de verfkwast. Een varkenshaar is aan de wortelzijde dikker dan aan de uiteinden, hierdoor kunnen de haren de verf goed vasthouden en weer geleidelijk afgeven.

Uitgebreid assortiment

Naast CaluPaint kwasten, bieden wij ook CaluPaint rollers en CaluPaint (telescoop)stelen.
Wilt u meer weten over CaluPaint? Of een try-out box aanvragen? Bekijk dan hier de merkpagina, stuur een e-mail of bel één van onze medewerkers.

Technische gegevens

Merk CaluPaint
Materiaal Chinees varkenshaar