Filters

Handdoekdispensers

39 producten

Hygiënische oplossing voor het drogen van handen: De handdoekdispenser

Een handdoekdispenser is ideaal om op een hygiënische manier de handen te drogen. Een gewoon handdoek wordt al snel een broednest voor bacteriën en schimmels. Een handendroger is al iets hygiënischer maar blaast de bacteriën juist vrij de lucht in. Tegenwoordig ziet u ook vaak moderne ‘high tech’ jet air handendrogers. Deze zorgen ervoor dat er zo min mogelijk ziekteverwekkers de lucht in geblazen worden en in je lichaam terecht kunnen komen. Echter blijkt uit vele wetenschappelijke onderzoeken dat een handdoekdispenser de meest hygiënische manier is om de handen te drogen. Dit komt doordat de papieren doekjes uit de dispenser na gebruik meteen worden weggegooid. De ziekteverwekkers krijgen geen kans zich te verspreiden. Voor optimale hygiëne raden wij aan een efficiënte en hygiënische prullenmand direct onder de dispenser te zetten.

Soorten handdoekdispensers

Carel Lurvink biedt veel verschillende soorten handdoekdispensers aan. Elke dispenser heeft voor en nadelen. Zo vindt u in ons assortiment dispensers uit kunststof, metaal en roestvrij staal. De papieren doekjes kunnen op verschillende manieren gevouwen in een handdoekdispenser worden ingebracht. U heeft de keuze uit een Z-vouw, C-vouw of multifold. Bij een Z-vouw zijn de handdoekjes zizag gevouwen waardoor er maar 1 handdoekje per keer uit komt. Bij de C-vouw zijn de handoekjes in elkaar gevouwen. Bij deze dispenser kan men wel meerdere handdoekjes tegelijk pakken waardoor de verspilling groter is. Voor een multifold worden langere doekjes gebruikt die meerdere keren gevouwen worden waardoor men minder handdoekjes nodig heeft om de handen te drogen. Kies een type handdoekdispenser die u prettig vindt. Tegenwoordig wordt de voorkeur gegeven aan No Touch dispensers

Handen wassen en drogen op de meest hygiënische manier

Hoe kunt u het beste uw handen wassen? Om de handen op een optimale manier te wassen begint u met het vochtig maken van uw handen onder stromend water. Als tweede zeept u uw handen grondig in met een effectieve zeep. In ons assortiment heeft u keuze uit diverse desinfecterende zepen. Om geknoei te voorkomen gebruikt u zeep uit een praktische zeepdispenser. Na het inzepen spoelt u uw handen weer af onder stromend water en droogt u uw handen met een papieren handdoekje uit een handdoekdispenser.

Handdoekdispensers bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!