Filters

Zeepdispensers

111 producten

Zeepdispensers bestellen?

Bent u op zoek naar een zeepdispenser van hoge kwaliteit die lang mee gaat? Carel Lurvink bied een uitgebreid assortiment zeepdispensers. Een zeepdispenser maakt het mogelijk dat iedere toiletbezoeker zijn of haar handen kan wassen met zeep. Handen wassen draagt aanzienlijk bij aan persoonlijke hygiëne doordat ziektes minder snel verspreid worden maar ook aan een betere hygiëne in een sanitaire ruimte. Zeepdispensers zijn een stuk hygiënischer dan zeepblokken. Dit komt doordat zeepblokken door iedereen betast worden en vaak op een vies plekje liggen waardoor een zeepblok niet goed kan drogen. Daarnaast gaan zeepdispensers langer mee doordat men ze steeds kan bijvullen en zijn zeepdispensers zo ontworpen dat ze de meest efficiënte dosering van zeep geven. Daarom zijn zeepdispensers ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, horeca, industrie, overheid, onderwijs, ziekenhuizen of andere openbare toiletten. Bovendien dragen zeepdispensers bij aan een goede uitstraling van de sanitaire ruimte. De zeepdispensers in het assortiment van Carel Lurvink zijn van de toongevende merken Aquarius, Bosgraaf, Black Satino, CaluCareCaluCleanDeb, Deb Stoko, Gojo, Ingo man, Kimberly Clark, Ophardt, Santral, Soft Care, Stoko, Suma, Tork, Vendor, Diversey, Satino, SCA Tork en nog diverse andere merken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen zeepdispensers met normale zeep, zeepschuim, zeepcrème of desinfectiezeep. Er zijn ook Universele zeepdispenser modellen die met alle soorten vloeistoffen kunnen worden gevuld. Verder verschillen zeepdispensers in inhoud (van 250 ml tot en met 4 liter) en materiaal (aluminium, kunststof, metaal of roestvrijstaal). Een zeepdispenser van kunststof is goedkoper maar gaan ook minder lang mee dan zeepdispensers van aluminium, metaal of roestvrijstaal.

No-touch zeepdispenser

U kunt de hygiëne nog meer bevorderen door te kiezen voor een automatische zeepdispenser met een sensor. Onder deze zeepdispenser kunt u gewoon uw hand houden; de sensor registreert dit en vervolgens valt er de juiste dosering zeep op uw hand. U hoeft deze zeepdispenser dus helemaal niet aan te raken.

Zeepdispensers voor foamzeep

Foamzeep is een schuimende handzeep die de handen effectief reinigt. Bovendien heeft men maar een hele kleine hoeveelheid schuim nodig waardoor zeepdispensers voor foamzeep minder vaak opgevuld moeten worden en beter zijn voor het milieu.  

Zeepdispensers voor desinfectiezeep

Desinfectiezeep is essentieel in verschillende sectoren zoals de voedingsindustrie, gezondheidssector, landbouw, hospitalen en laboratoria. Door middel van zeepdispensers voor desinfectiezeep kunnen infecties die via de handen worden overgedragen gereduceerd worden doordat desinfecterende zeep maar liefst 99 % van de bacteriën onschadelijk maakt. 

Zeepdispensers voor normale en milieuvriendelijke zeep

U heeft bij ons keuze uit verpakkingen van 30 ml tot 5 liter in allerlei frisse geuren en van merken als Dove en Kimberly Clark. Gaat het u om de reiniging en minder om de geur, dan heeft u ook keuze uit ongeparfumeerde producten. Wilt u rekening houden met het milieu? Dan kunt u daarnaast zeep selecteren op basis van een MVO-keur. Zo is er plant-based zeep en heeft u bijvoorbeeld keuze uit biologisch afbreekbare of CO2-neutrale varianten. Bovendien vindt u in onze webshop producten voor speciale toepassingen, zoals extra ontvettend garagezeep - al dan niet met korrel en parfum. De keuze is dus aan u!

Zeepdispensers bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!