Filters

Onderdelen ladders en trappen

27 producten


Onderdelen ladders en trappen

Is een onderdeel van uw trap of ladder dringend aan vervanging toe? Of wilt u uw ladder uitbreiden met extra onderdelen die uw werkzaamheden makkelijker maken? Geen probleem, Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment onderdelen voor trappen en ladders. Bij ons vindt u voor elke toepassing een geschikte ladder accessoire. De volgende onderdelen en accessoires voor trappen en ladders vindt u in ons assortiment.

Afhouders

Ladderafhouders zijn essentiële accessoires voor iedereen die regelmatig een ladder gebruikt. Deze stevige bevestigingen zorgen voor extra stabiliteit en veiligheid tijdens het klimmen, waardoor het risico op ongelukken aanzienlijk wordt verminderd. Met ladderafhouders kunt u met vertrouwen werken op hoogtes, wetende dat uw ladder stevig op zijn plaats blijft. Ze zijn eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende laddermodellen van Dirks, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Veiligheid staat voorop, en ladderafhouders dragen bij aan een stabiele en betrouwbare werkomgeving.

Voeting

Voetstukken voor ladders, zoals trapdoppen en verlengpoten, zijn accessoires die zorgen voor stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik van ladders. Trapdoppen of trapsloffen bieden een stevige grip op vlakke oppervlakken, waardoor onbedoelde verschuivingen worden voorkomen. Verlengpoten daarentegen passen zich aan oneffen terrein aan, waardoor de ladder op diverse ondergronden stabiel blijft. Deze voetstukken, elk met hun eigen functie, dragen bij aan een veilige werkomgeving, waarbij de ladder stevig staat, ongeacht de omstandigheden.

Opslag en vervoering

Opslagbeugels en klemmen voor transport spelen niet alleen een rol bij het beschermen van ladders, maar dragen ook bij aan een efficiënte werkruimte. Door ladders stevig op te bergen met behulp van opslagbeugels, voorkomt men dat ze onnodige ruimte in beslag nemen, waardoor andere bezigheden ongestoord kunnen plaatsvinden. Tijdens het transport zorgen stevige klemmen ervoor dat de ladder veilig op zijn plek blijft op voertuigen, zonder het zicht te belemmeren en zonder in de weg te staan van andere lopende activiteiten. Deze accessoires combineren functionaliteit met ruimte-efficiëntie, waardoor de omgang met ladders niet alleen veilig, maar ook handig en onopvallend wordt.

Ladderonderdelen of -accessoires bestellen?

Natuurlijk zijn er meer accessoires voor uw ladder in ons assortiment verkrijgbaar. Toch meer informatie of hulp nodig? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder.