Filters

Servetten

3 producten

Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment papieren servetten van de merken Tork en Lotus. Voor elke gelegenheid vindt u bij ons passende servetten. Een servet is een vierkante doek die voorkomt dat het tijdens het eten voedsel op de kleding landt of waarmee tijdens het eten de mond of vingers afgeveegd kunnen worden. Om te voorkomen dat er voedsel op uw kleding landt legt u het servet recht of diagonaal op uw schoot. Na het eten kunt u de servet dan naast het bord leggen en gebruiken om uw mond of vingers af te vegen.

Papieren en linnen servetten

Traditioneel zijn servetten gemaakt van linnen stof maar tegenwoordig worden papieren servetten steeds vaker gebruikt. Papieren servetten kunnen namelijk na gebruik gewoon weggegooid worden wat uiteraard veel tijd spaart omdat ze niet verzameld en gewassen hoeven te worden. Daarom worden ze voornamelijk ingezet bij snackbars, feestjes, in kantines en sinds kort ook in de meeste restaurants omdat ze tegenwoordig ook erg stijlvol kunnen zijn. Bovendien zijn er ook 2-laags servetten die bijna net zo sterk als stoffen servetten en worden papieren servetten aangeboden in leuke kleuren, met leuke patroontjes en verschillende afwerkingen. Zo kan het tafeldecor eenvoudig aan verschillende situaties zoals bijvoorbeeld seizoenen, feestdagen, verjaardagen en andere speciale gelegenheden aangepast worden. In combinatie met een mooi tafelkleed zorgt u niet alleen voor een verzorgde tafel maar draagt u ook bij aan de sfeer en de stemming van uw gasten. Uiteraard kunt u oneindig variëren in de combinaties servetten en tafellakens.

Maakt u zich zorgen over de invloed van papieren servetten op het milieu? In het assortiment van Carel Lurvink vindt u ook servetten met Biologisch afbreekbare servetten, Ecoflower of FSC keurmerk. Men moet ook niet vergeten dat het wassen van linnen servetten ook energie kost en het gebruik van wegwerp artikelen meestal hygiënischer is.

Maak het compleet

Carel Lurvink biedt niet alleen een ruim assortiment aan servetten aan, maar heeft ook een dervers aanbod van andere bijbehorende producten, waaronder messen, vorken, lepels en diverse kantineartikelen die de eet- en drink ervaring compleet maken.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren