Filters

Normale rollen

25 producten

Bestel normale toiletpapier rollen bij Carel Lurvink

Carel Lurvink is dé groothandel voor bulktoiletpapier. Ons assortiment omvat een uitgebreide selectie toiletpapier, waaronder normale rollen. Normale toiletpapierrollen zijn die vertrouwde rollen die u in elk huishouden of kantoor aantreft. In combinatie met een toiletpapierdispenser vormen ze een ideale oplossing voor drukbezochte toiletruimtes, waardoor u niet voortdurend de rollen hoeft te vervangen.

Productie van normale toiletpapier rollen en kwaliteitsverschillen

Het merendeel van het toiletpapier wordt gemaakt van gerecycled papier. Oud papier ondergaat een grondig reinigings-, filter- en centrifugeproces om schone vezels te verkrijgen, waaruit enkellaags papier wordt gemaakt. Goedkoop toiletpapier blijft meestal enkellaags, wat resulteert in dun papier dat snel scheurt, vooral wanneer het nat wordt. Normale rollen van betere kwaliteit zijn vaak tweelaags, driedubbel of zelfs vierlaags. Dit vereist het snijden en vouwen van enkellaags papier dat is vervaardigd uit vezels. De weefstructuur van normale rollen kan variëren, en bepaalde structuren zorgen voor extra stevigheid of een zachter gevoel. Soms worden zelfs luchtkussentjes tussen de lagen geweven voor extra comfort.

MVO-Keurmerk

In ons assortiment bieden wij diverse normale toiletpapierrollen van gerenommeerde merken zoals BlackSatino, CaluCare, Diversey, Kimberly Clark, Kleenex en Tork. Veel van deze normale rollen zijn voorzien van een MVO-keurmerk en dragen certificeringen zoals C2C, CO2-neutraal, Ecoflower, FSC en Nordic SWAN.

Meer Informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43. We staan klaar om u te helpen!
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren