Filters

Toiletbrilreiniger dispensers

6 producten

Toiletbrilreiniger dispenser

Heeft u een toiletbrilreinigerdispenser nodig voor de openbare toilet van uw bedrijf? Het assortiment toiletbrilreinigerdispenser bij Carel Lurvink biedt hoogwaardige toiletbrilreinigerdispenser van toongevende merken zoals CaluClean, Soft Care, Stoko, Taski, Diversey en Satino. Er zijn kunststoffen en roestvrijstalen toiletbrilreinigerdispenser. De toiletbrilreinigerdispenser uit roest vrij staal zijn iets duurder maar gaan ook langer mee. De toiletbrilreinigerdispenser verschillen ook in inhoud. Toiletbrilreinigerdispenser met een grotere inhoud hoeven minder vaak bijgevuld worden en zijn dus beter geschikt voor drukbezochte toiletten. In ons assortiment kunt u kiezen uit toiletbrilreinigerdispenser van 300 ml tot 750 ml. Bovendien kunnen veel toiletbrilreinigerdispensers ook gebruikt worden als (foam)zeepdispensers; vul de dispenser gewoon op met (foam)zeep in plaats van een toiletbrilreiniger.

Hoe wordt een toiletbrilreinigerdispenser gebruikt?

Het gebruik van een toiletbrilreinigerdispenser is erg eenvoudig. U moet gewoon een stukje toiletpapier of een ander doekje onder de dispenser houden en vervolgens de toiletbril met het doekje reinigen. Toiletbrilreinigerdispensers verhogen het hygiëne in openbare toiletten aanzienlijk doordat de toiletbezoekers zelf de toiletbril kunnen reinigen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren