Filters

Toiletbrilreiniger dispensers

8 producten


Toiletbrilreiniger dispenser zorgt voor meer hygiëne en een prettige toiletbeleving

Bied uw bezoekers, gasten en medewerkers de mogelijkheid de wc-bril te ontsmetten door een toiletbrilreiniger dispenser in uw sanitaire ruimtes aan te brengen. In een openbaar toilet wil men immers graag de wc-kunnen bril schoonmaken alvorens deze te gebruiken. Regelmatig de toiletbril reinigen, voorkomt bovendien de verspreiding van ziekteverwekkers binnen uw organisatie.

Toiletbrilreiniger dispensers bevatten desinfecterende ingrediënten waardoor de wc-bril grondig ontsmet wordt. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan hoogwaardige toiletbrilreiniger dispensers. Denk aan toonaangevende merken als Soft Care, BlackSatino en CaluClean.

Het gebruik van een toiletbrilreiniger dispenser is zeer eenvoudig. De toiletbezoeker heeft slechts enkele velletjes wc-papier of een papieren handdokje nodig. Door de bedieningshendel of drukknop te gebruiken, vernevelt de dispenser automatisch de reiniger op het hygiënepapier. Daarmee kan de gebruiker vervolgens direct de wc-bril schoonmaken.

U heeft de keuze uit diverse materialen, kleuren en designs. Wilt u graag een duurzaam product, kies dan voor de “Toiletbrilreiniger dispenser rvs van CaluClean”. Deze is bovendien goed te reinigen en dankzij de antivingerafdruk-coating oogt hij altijd fris en schoon. Onze toiletbrilreiniger dispenser rvs is tevens met een witte coating verkrijgbaar. De aflopende bovenkant voorkomt dat er spullen op geplaatst worden, waardoor het risico op contaminatie vergroot wordt.

Belang toiletbrilreiniger dispenser

Vanwege de mogelijke aanwezigheid van pathogenen, is het noodzakelijk regelmatig de wc-bril schoon te maken. Vooral de zogenoemde poepbacterie kan bij verspreiding tot nare ziekte leiden. Het is een prettige gedachte dat, naast de reguliere schoonmaak, uw bezoekers ook met regelmaat zelf de toiletbril reinigen en zo het hygiëne-niveau van uw toiletruimtes op peil houden. Wist u dat veel toiletbrilreiniger dispensers tevens dienst kunnen doen als zeepdispensers?

Hoe wordt een toiletbrilreiniger dispenser gebruikt?

Het gebruik van een toiletbrilreinigerdispenser is erg eenvoudig. U moet gewoon een stukje toiletpapier of een ander doekje onder de dispenser houden en vervolgens de toiletbril met het doekje reinigen. Toiletbrilreinigerdispensers verhogen het hygiëne in openbare toiletten aanzienlijk doordat de toiletbezoekers zelf de toiletbril kunnen reinigen.

Toiletbrilreiniger dispenser bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.