Unger Ergo toiletborstel met houder

Art: 5837
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Symbolen

Ecovadis silver 2022 Ecovadis silver 2022 Doos papier Doos papier Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

Eigenschappen

Ergonomische toiletborstel voor professioneel gebruik. Door zijn lengte (66cm) hoeft u niet te bukken, houdt u voldoende afstand tot de wc en heeft u geen hinder van spatten op uw kleding.De borstelkop is vervangbaar en heeft een werkradius van 360°. Bijgeleverd is een swab voor het optimaal aanbrengen van reinigingsmiddelen.Hygiënische en ergonomische houder. Borstel staat vast, houder kan aan de greep gedragen of aan de rijwagengehangen worden. Door de verwijderbare voet staat de borstel droog. De houder kan gedesinfecteerd worden.

Duurzaamheid en Unger

Duurzaamheid vormt een centraal thema bij Unger. Als betrouwbare partner voor reinigings- en onderhoudsgereedschappen draagt Unger verantwoordelijkheid voor het milieu, de maatschappij en de volgende generaties. Daarom werkt Unger er voortdurend aan om in bedrijfsprocessen duurzame keuzes te maken.

Hierdoor is Unger onderscheiden met het EcoVadis zilveren duurzaamheidscertificaat. EcoVadis is een van ’s werelds meest betrouwbare ratingorganisaties voor duurzaamheid. Samen met onze leveranciers werken we aan verantwoord omgaan met natuurlijke bronnen en een duurzame economie.

Unger

Unger beschikt over een breed assortiment ergonomische schoonmaak materialen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Unger
Materiaal Kunststof

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren