Filters

Ontluchtingsroller

13 producten

Met een hoge kwaliteit verfroller wordt verven makkelijker

Met het juiste gereedschap en tips wordt verven een stuk gemakkelijker. Met onze professionele en kwalitatieve verfrollers was verven nog nooit zo makkelijk. Verfrollers zijn vooral erg handig voor het verven van grote oppervlakten. Zonder een goede verfroller is het verven van kozijnen, muren en deuren veel tijdrovender. Door professionele verfrollers te gebruiken voorkom je bovendien zichtbare strepen, losse haren en pluizen in je schilderwerk doordat deze verfrollers minder pluizen, de verf beter opnemen en gelijkmatiger de verf weer afgeven. Het is dus een goed idee om in een goede verfroller te investeren. Bij Carel Lurvink vindt u ook diverse andere verfbenodigdheden voor een optimaal resultaat.

CaluPaint en Carel Lurvink

Carel Lurvink biedt verfbenodigdheden van het CaluPaint aan. CaluPaint heeft topkwaliteit kwasten, rollers en andere benodigdheden, zoals passende beugels en telescoopstelen laten ontwikkelen. Deze productlijn wordt veel gebruikt in de vloerenindustrie, door polyester- en kunststof verwerkende bedrijven, schilders, afbouwbedrijven en jachtbouwers.

Voor iedere verfklus een bijpassende verfroller

In het ruime assortiment bij Carel Lurvink vindt u voor iedere verfklus een bijpassende verfroller. De diameters lopen van 5 tot 100 cm. Daarbovenop bieden wij verfrollers aan van verschillende materialen (mohair, magic vilt, microvezel, nylon, polyamide, polyester, polyurethaanschuim, structuurrollen, velours, vestan).
Vachtrollers en structuurrollers zijn het beste geschikt voor verf op waterbasis, terwijl kortharige nylon en vilten verfrollershet beste geschikt zijn voor terpentineverf. Twee zeer populaire producten zijn onze CaluPaint nylon en microvezel wisselrollen.

Nylon wisselroller

De vacht van de nylon wisselrollers is gebrand op de kern zodat deze bestand is tegen tweecomponenten producten en lost daardoor absoluut niet op. De verfrollers zijn pluisarm; door de nabehandeling bevatten ze geen losse haren meer vanuit de productie. Deze rollers worden veel gebruikt voor het aanbrengen van coating, zoals polyesterlak en epoxy.

Microvezel wisselroller

De CaluPaint microvezelrol is 100% pluisvrij en wordt daarom veel gebruikt voor het aanbrengen van toplagen. Met deze verfrollers wordt de lak zeer gelijkmatig en zonder zichtbare strepen verwerkt en zijn er geen aanzetpunten zichtbaar.

Ontluchtingsroller

Met de CaluPaint ontluchtingsroller worden luchtbellen eenvoudig verwijdert. Tijdens het lamineren van glasvezelversterkt polyester ontstaan luchtbellen waarna alle lucht weer uit het laminaat gerold moet worden. De beste manier om dit te doen is met een ontluchtingsroller.

Een goede verfroller is van groot belang voor een goed eindresultaat, onze verfrollers:

  • hebben opgeschoren zijkanten, zodat er geen rolbanen ontstaan;
  • zijn leverbaar in diverse lengtes en poolhoogtes waardoor u kunt spelen met de opname en afgifte voor elk gewenst resultaat. Zo zorgen wisselrollers met een diameter van 55 mm voor een betere prestatie doordat de roller meer volume opneemt en wordt de kans op spatten aanzienlijk verkleind omdat de verfroller door de grotere diameter rustiger rolt;
  • worden staand of los verpakt om transportschade te voorkomen;
  • kunnen ook in klein verpakking aangeleverd worden, ideaal voor uitgifte of om mee te nemen op de werkvloer.

In het assortiment vindt u daarnaast wisselrollers die gemaakt zijn van bijvoorbeeld mohair, Profi-Mix, velours of Magic Vilt. 

De rol van Carel Lurvink

Carel Lurvink is een totaalleverancier en bedient al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Doordat wij nauw samenwerken met onze klanten en leveranciers en regelmatig op de werkvloer komen, begrijpen wij de behoeften van onze klanten.
Van onze klanten ontvangen wij vaak de volgende feedback op onze producten:

  • Uitgebreide keuzemogelijkheden binnen het assortiment;
  • Snelle levering en goede service;
  • Advies op maat;
  • Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en deelt deze kennis graag.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.