Filters
Materiaal

Verpakkingszakken

5 producten

Active filters

De juiste verpakkingszak voor elk product

Vaak denkt u niet meteen aan het verpakken van uw producten maar een geschikte verpakking is voor veel producten essentieel. De verpakking is niet enkel voor het langer houdbaar maken van producten, maar het kan u ook helpen bij het makkelijker opslaan, beschadigingen voorkomen of het verplaatsten van producten. Door te letten op de optimale verpakking voor uw product is het mogelijk geld te besparen. Beschadigde producten worden immers retour gestuurd; producten die langer houdbaar zijn en beter opgeslagen kunnen worden maken het aantrekkelijker voor de klant uw product te kopen. Verpakkingszakken kunnen u hier goed bij helpen!

Ons assortiment verpakkingszakken

Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor diverse verpakkingszakken, van LDPE zakken tot gripseal zakjes, en plastic tasjes of papieren tasjes tot diepvrieszakken. LDPE zakken zijn zakken gemaakt van Polyetheen folie en betekent Lage Dichtheid Polyethyleen. Lage Dichtheid Polyethyleen wordt voornamelijk gebruikt voor folies en plastic tasjes. De kwaliteit van deze zakken wordt aangegeven met Mu, officieus ook wel micron of my. Dit is de eenheid ter grootte van een duizendste van een milimeter(Micrometer). De hoger dit nummer is, de sterker de LDPE zak is. Gripseal zakjes zijn te verkrijgen in een scala aan formaten en zijn gemaakt van LDPE.

Verpakkingszakken bestellen?

Meer informatie over de juiste verpakkingszakken voor uw organisatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren