Filter

Merk
Kleur


Maat

Toepassing

Materiaal
MVO keur

Model


Categorie

Thermokleding

( p. st.)
excl. btw
Diadora Soul thermoshirt Art: 159682L/XL
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw
( p. st.)
excl. btw

Thermokleding

Het werken in een warme of koude werkomgeving is niet altijd even prettig, waardoor het van belang is om als werkgever voorzorgsmaatregelen te treffen. Voor het welzijn en de productiviteit van uw medewerkers is het dan ook essentieel dat zij onder een aangename en comfortabele tempratuur werken. Hiervoor biedt thermo werkkleding de oplossing, doordat thermokleding voor een aangename en constante lichaamstempratuur zorgt. Naast deze warmte behoudende functie, beschikt thermokleding over een ademende functie en wordt vocht op een effectieve wijze afgevoerd. Hierdoor zorgt thermokleding ervoor dat de lichaamswarmte in winterse omstandigheden behouden blijft en zorgt het voor verkoeling in zomerse omstandigheden. Bij Carel Lurvink benadrukken wij het welzijn en de productiviteit van professionals door over een uitgebreid assortiment aan werkkleding en thermokleding te beschikken. Wij leveren onder anderen kwalitatief hoogwaardige thermo werkkleding van toonaangevende merken zoals: Craft, Diadora, Tricorp & Portwest. Bovendien benadrukken wij het leveren van duurzame thermokleding, waarbij onze aandacht uitgaat naar de productie, materialen en kwaliteitsgarantie.

Eigenschappen van thermokleding

Thermo werkkleding beschikt over een aantal unieke eigenschappen, waar standaard kleding niet aan kan tippen. Dit komt voornamelijk door het unieke materiaal waaruit thermokleding vervaardigd is. Zo is bijvoorbeeld de Tricorp thermokleding binnen ons assortiment vervaardigd uit bamboemateriaal en bewerkte bamboevezels. Dit materiaal beschikt over een open structuur en zorgt voor een ventilerende, vochtregulerende en antibacteriële werking. Door de sterke vochtregulerende werking van bamboe kan transpiratie vier keer snelle worden afgevoerd ten opzichte van traditioneel katoen. Tevens is dit materiaal ook een duurzaam alternatief voor katoen. De antibacteriële werking van de Tricorp thermokleding voorkomt het ontstaan van vervelende luchtjes. Daarnaast is het dragen van bamboe thermokleding uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Naast de specifieke eigenschappen van bamboe thermokleding, beschikken wij binnen ons assortiment ook over thermokleding van polyestervezels. Dit materiaal beschikt over een stretch, warmte behoudende en ademende eigenschap. Door de hierboven benoemde eigenschappen beschikt thermokleding in het algemeen over een hoog draagcomfort, waardoor de drager over veel bewegingsvrijheid beschikt. Dit is ideaal voor werkzaamheden waarbij fysieke inspanning een grote rol speelt.

Toepassingsmogelijkheden en diversiteit van thermo werkkleding

Door de unieke eigenschappen kan thermo werkkleding gedurende het gehele seizoen en binnen diverse werkomgevingen gedragen worden. Bij lage tempraturen is het aan te raden om een thermo werkkleding te dragen volgens het meerlagensysteem. Hierbij dient thermokleding als onderkleding of onderlaag. Het zorgt ervoor dat de geproduceerde lichaamswarmte behouden blijft en zorgt er tevens voor dat het lichaam tijdens en na afloop van inspanning niet afkoelt door transpiratievocht. Wanneer u werkzaamheden verricht bij hoge tempraturen, dan transpireert u sneller. Dit onhygiënische en vervelende gevolg kan worden voorkomen door de vochtregulerende thermo werkkleding te dragen. Binnen ons assortiment heeft u een uitgebreide keuze aan thermokledingstukken. Zo beschikken wij over thermoshirts met lange en korte mouwen, thermo onderbroeken en thermo pullovers, die in diverse kleuren, maten en materialen te verkrijgen zijn. Hierbij kunnen de ademende thermoshirts en thermo pullovers uit ons assortiment gecombineerd worden volgens het meerlagensysteem. Bij ons bent u dus aan het goede adres voor diverse soorten warm houdende en vochtregulerende thermokleding.


Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

053 - 4344343

Servicecenter Hilversum
Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

035 - 6561402

 

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur