Whitepaper HACCP, ISO 22000 en GFSI

De wettelijke basisprincipes van voedselveiligheid op een rij
Als uw bedrijf voedsel produceert, verwerkt of distribueert, moet u zich aan wettelijke hygiënevoorschriften houden om de veiligheid voor de consument te garanderen. In steeds meer landen verenigen supermarktketens zich bovendien om sterker te staan tegenover leveranciers en meer eisen te kunnen stellen, bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Aan u de taak een voedselveilig hygiëneproces op te zetten en bij te houden. Waar moet u op letten? En welke mogelijkheden heeft u? In deze whitepaper leest u alles over de wettelijke basisprincipes van voedselveiligheid.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren