Vikan snelkoppeling met slangpilaar 0713

Art: 0713
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Het product heeft een ergonomisch design

Omschrijving

Deze 1/2" slangkoppeling van Vikan biedt een innovatieve, efficiënte manier om 3/4" slangen aan te sluiten voor diverse industriële taken. De barb-stijl van de fitting zorgt voor extra veiligheid en gemak bij het verbinden van twee slangen aan elkaar, waardoor een strakke afdichting zonder kans op lekkage wordt gegarandeerd.

De koppeling is ongelooflijk eenvoudig te installeren en te gebruiken dankzij de innovatieve constructiematerialen: gemaakt van hoogwaardig thermoplast waardoor het zowel duurzaam als corrosiebestendig is, is dit zeker een waardevol onderdeel van elke industriële locatie. Het robuuste ontwerp zorgt er ook voor dat het bestand is tegen regelmatige slijtage, terwijl het licht genoeg blijft voor veelzijdig gebruik. Bovendien maakt het intuïtieve ontwerp montage overbodig, zodat werknemers meteen aan de slag kunnen zonder tijd te verliezen.

Technische gegevens

Materiaal: Verchroomd messing
Breedte: 67 mm
Lengte/Diepte: 160 mm
Netto gewicht: 0,1 kg
Maximale gebruikstemperatuur (niet in contact met voedsel): 80°C

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Stelen accessoires. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan