Martor Secunorm Mizar veiligheidsmes

Art: 125001
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Instructions for use ENU
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Perfecte stevige grip
  • Hoogste veiligheid

Symbolen

Tweevoudig snijvlak Tweevoudig snijvlak Bevestigingsoog secumax Bevestigingsoog secumax Drielaags karton Drielaags karton Folie en papierbanen Folie en papierbanen Garen koord Garen koord Goederen in zakken Goederen in zakken Hoge veiligheid Martor Hoge veiligheid Martor Hoge slijtvastheid Hoge slijtvastheid Kunststofbanden Kunststofbanden Links en rechtshandig Links en rechtshandig Mesjeswissel zonder gereedschap Mesjeswissel zonder gereedschap plakband plakband snijdiepte 15 snijdiepte 15 Snij Textiel Snij Textiel Uitermate ergomisch Uitermate ergomisch wikkelfolie wikkelfolie

Omschrijving

De Martor Secunorm Mizar is een mes van hoge
kwaliteit. In plaats van een schuifknopbediening heeft de Martor Secunorm Mizar een squeeze-grip die het mesje vrijgeeft. Dankzij de flinke snijdiepte, is de Martor Secunorm Mizar zeer geschikt voor het snijden van diverse materialen. En dankzij zijn perfecte grip geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

Secunorm

De duimen omhoog voor hoge veiligheid. Zodra u met het snijden begint, laat u de schuifknop los. Zo verdwijnt het mesje na het snijden meteen weer in de greep.

Martor heeft drie verschillende veiligheidstechnieken:
*** Secumax: een volledig verborgen mes.
** Secupro: trekt volledig automatisch het mes in.
* Secunorm: voor het automatisch intrekken van het mes

Ergonomisch gevormd

Rechtshandig? Linkshandig? Het maakt voor de SECUNORM MIZAR niet uit. De ergonomische double-lock grip past perfect in elke hand. Snijden wordt uitzonderlijk makkelijk voor u, zelfs met hoge frequentie.

Kunststof dat tegen een stoot kan

Glasvezel, om precies te zijn. De gebruikte kunststof is daarom van buitengewone kwaliteit en slijtvast. Dit versterkt niet alleen de grip maar bevordert eveneens de duurzaamheid.

Eenvoudige dan u denkt

U heeft geen extra gereedschap nodig om het mesje te vervangen. Gewoon uw handen. En wel op de volgende manier: schuif de drie-in-één activator volledig terug, trek de hendel eruit, vervang het mesje, druk de hendel weer terug en ga door met snijden!

Bescherming met toegevoegde waarde

De SECUNORM MIZAR drie-in-één activator is uniek. U beschikt niet enkel over de “lock and unlock” functie, u kunt ook eenvoudig en veilig mesjes verwisselen.

Tweemaal te gebruiken mes

Alvorens het mesje te vervangen kunt u het omkeren. Dit verdubbelt het gebruik van het mesje – en spaart uw krachten. Uw product zal weer als nieuw snijden.

Technische gegevens

Merk Martor
Eigenschap Messen