CaluPaint verfrol 18cm structuur geel 12mm poolhoogte 1x rond

Art: 3404
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Zeer geschikt voor het aanbrengen van een anti-slip coating
  • Dé oplossing voor het aanbrengen van reliëf
  • Uitstekende verdeling van de verf

Symbolen

Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

De CaluPaint structuur wisselroller is geschikt voor gladde en ruwe oppervlakken zoals pleistermateriaal.
Het aanbrengen van een grove structuur op ondergronden zoals muren of plafonds is een simpele klus met deze structuurroller.

De roller heeft een vacht uit schuim met een specifieke grove structuur. Dit maakt het niet geschikt in combinatie met gewone muurverf, wel in combinatie met structuurverf.
Verkrijgbaar in de maten: 18cm, 25cm en 50cm

Positieve punten

+ Zeer geschikt voor het aanbrengen van anti-slip coating
+ Verdeelt de verf uitstekend
+ De oplossing voor het aanbrengen van relief

Schuimroller voor structuurverf

Voor het aanbrengen van structuurverf is een schuimroller een handig hulpmiddel. Schuimrollers hebben de eigenschap de structuurverf gelijkmatig te verdelen over het oppervlak. De textuur wordt gelijkmatig aangebracht, waardoor een consistente en uniforme afwerking ontstaat. Daarnaast behoudt de structuurverf zijn oorspronkelijke textuur door het gebruik van een schuimroller. De schuimroller neemt de verf op en brengt deze aan zonder de textuur te vervlakken of te verstoren. Schuimrollers zijn over het algemeen lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren. Dit maakt het aanbrengen van structuurverf gemakkelijker.

CaluPaint verfrollers

Of het nu gaat om een radiatorrol, wisselrol of een schuimroller. CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende roller. Kies voor een rol van microvezel voor de perfecte verfverdeling op gladde oppervlakten. Maak je gebruik van agressieve materialen zoals epoxy's, pu-harsslakken en twee componenten verf ga dan voor een roller op basis van nylon.

Uitgebreid assortiment

Naast CaluPaint rollers, bieden wij ook CaluPaint kwasten en CaluPaint (telescoop)stelen. Wilt u meer weten over CaluPaint? Of een try-out box aanvragen? Bekijk dan hier de merkpagina. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluPaint
Materiaal Structuurrollen
Eigenschap Wisselrol
Poolhoogte 12mm
Geschikt voor Iets ruwe ondergronden