CaluPaint verfrol 10cm nylon wit 16mm poolhoogte met beugel 6mm

Art: 3420
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Pluisarm
  • Sterk materiaal

Omschrijving

De CaluPaint verfrol nylon wit is een hoogwaardige verfroller die speciaal is ontworpen voor gebruik met agressieve materialen, zoals 2K-, polyester-, polyurethaan- en epoxyverven. De verfrol is gemaakt van een dicht geweven polyamidegaren, waardoor hij bijzonder sterk en slijtvast is. De verfroller wordt geleverd met een beugel.

Leverbaar:
- 10cm breed met poolhoogte 16mm
- 15cm breed met poolhoogte 18mm
- 18cm breed met poolhoogte 18mm

Over Nylon

Nylon is een (kunststof)polyamide dat een speciale thermische behandeling heeft ondergaan.
De Nylon verfrollen zijn gemaakt van dicht geweven nylon garen. Deze rollen zijn buitengewoon sterk en pluisarm. De zeer sterke vacht kan eigenlijk niet aangetast worden door de op te brengen verf. Het is hierdoor zeer geschikt voor het verwerken van (agressieve) materialen zoals epoxy’s, pu- harslakken en twee-componenten verven.

CaluPaint verfrollers

Of het nu gaat om een radiatorrol, wisselrol of een schuimroller. CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende roller. Kies voor een rol van microvezel voor de perfecte verfverdeling op gladde oppervlakten. Maak je gebruik van agressieve materialen zoals epoxy's, pu-harsslakken en twee componenten verf ga dan voor een roller op basis van nylon.

Uitgebreid assortiment

Naast CaluPaint rollers, bieden wij ook CaluPaint kwasten en CaluPaint (telescoop)stelen. Wilt u meer weten over CaluPaint? Of een try-out box aanvragen? Bekijk dan hier de merkpagina. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluPaint
Materiaal Nylon
Poolhoogte 18mm