CaluPaint radiatorrol 10cm vestan 11mm

Art: 3523
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Geschikt voor gladde en ruwe oppervlakken
  • Voor latex, watergedragen en oplosmiddelhoudende verven
  • Uitstekende verfopname en afgifte

Bijbehorende producten

Omschrijving

De CaluPaint radiatorrol Vestan is gemaakt van een zachte polyestervacht. Deze rol is perfect voor de wat minder kritische oppervlakten en is bestemd voor eenmalig gebruik. De rol kan pluizen en dit maakt hem niet voor elke klus even geschikt. Echter is het wel een goede radiatorrol voor het (dun) aanbrengen van dispersies, latex verven, lijm, sauswerk, muurverven, etc. Vestan rollers zijn bruikbaar met alle synthetische en watergedragen muurverven. Geschikt voor gladde en ruwe oppervlakken en bieden een extra grote verfopname.

Deze radiatorrol is beschikbaar in 10cm lengte en past op de CaluPaint 3516 verfbeugel.

Polyester verfrol

Een polyester verfrol heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals schuim of microvezel. Polyester verfrollen zijn over het algemeen duurzamer en bestendiger dan andere materialen. Ze zijn minder vatbaar voor scheuren, rafelen of uit elkaar vallen, waardoor ze lang meegaan. Polyester verfrollen hebben vaak een hogere verfopnamecapaciteit, wat betekent dat ze meer verf kunnen vasthouden. Hierdoor hoef je minder vaak de verfroller in de verf te dopen, waardoor je efficiënter kunt werken. Het gladde oppervlak van polyester verfrollen zorgt voor een gelijkmatige verfverspreiding op het oppervlak. Dit resulteert in een uniforme dekking en een gladde afwerking. Polyester verfrollen zijn relatief gemakkelijk schoon te maken. Na gebruik kun je ze afspoelen met water of reinigen met een mild reinigingsmiddel om eventuele verfresten te verwijderen.

CaluPaint verfrollers

Of het nu gaat om een radiatorrol, wisselrol of een schuimroller. CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende roller. Kies voor een rol van microvezel voor de perfecte verfverdeling op gladde oppervlakten. Maak je gebruik van agressieve materialen zoals epoxy's, pu-harsslakken en twee componenten verf ga dan voor een roller op basis van nylon.

Uitgebreid assortiment

Naast CaluPaint rollers, bieden wij ook CaluPaint kwasten en CaluPaint (telescoop)stelen. Wilt u meer weten over CaluPaint? Of een try-out box aanvragen? Bekijk dan hier de merkpagina. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluPaint
Materiaal Vestan
Eigenschap Radiatorrol
Poolhoogte 11mm