Vikan rechte handschraper 3" wit 75x210mm

Art: 4060
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Product sheet ENU
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Hittebestendig tot 100°C
  • Ergonomische handgreep voor comfortabel gebruik
  • Perfect voor een kleurcoderingsysteem

Omschrijving

Rechte kunststof handschraper van polypropyleen. De handschraper is uitermate geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Met de schraper verwijdert u eenvoudig aangekoekte resten van bijvoorbeeld deeg, chocolade en overig voedsel. De Vikan rechte handschraper is ontworpen met een ergonomische duimgreep die het mogelijk maakt beter kracht te kunnen zetten zonder hierbij het oppervlak te beschadigen. Grotere oppervlaktes schoonmaken? Gebruik hiervoor de 100x210mm variant van dit artikel de 4061.

Eigenschappen

• Hittebestendig tot 121°C
• Diverse kleuren
• Scherpe shraprand
• 75 x 210 mm

Toepassing

De Vikan handschraper is zeer geschikt voor het reinigen van kleine ruimtes en ronde apparatuur zoals grote kommen, en is ideaal voor het losmaken van vastzittend vuil, waaronder gebak, chocolade en aangebrand voedsel. Ook beschikt deze handschraper over een ophangoog waardoor hij geschikt is voor Vikan ophangsystemen.

Technische gegevens

Maten: 75 x 210 mm
Materiaal: Polypropyleen
Halal & Kosher: Ja
Voldoet aan (EG) 1935/2004 betreffende materialen in contact mogen komen met levensmiddelen: Ja
Geproduceerd volgens EU-verordening 2023/2006/EG van Good Manufacturing Practice: Ja
Max. reinigingstemperatuur (vaatwasser): 93 ⁰C
Max. gebruikstemperatuur (contact met voedsel): 100 ⁰C
Max. gebruikstemperatuur (geen contact met voedsel): 100 ⁰C
Min. gebruikstemperatuur: -20 ⁰C
Aanbevolen sterilisatietemperatuur (autoclaaf): 121 ⁰C

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit een 12 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Zo wordt de hygiëne binnen uw bedrijf optimaal onder controle.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment schrapers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.  

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Roze
Materiaal Polypropyleen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren