Vikan hoekborstel waterdoorlaatbaar vts

Art: 5247
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Hittebestendig tot 100°C
  • Kan worden gebruikt in combinatie met alle Vikan VTS watertoevoer producten
  • Verbeterede waterdoorvoer

Symbolen

Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

Deze Vikan waterdoorlaatbare hoekborstel met schuine haren maakt een zeer efficiënt reinigingshulpmiddel. Zijn ontwerp zorgt ervoor dat de haren constant contact houden met het oppervlak dat gereinigd wordt, waardoor een grondige en effectieve reiniging gegarandeerd is. Deze borstel is ideaal voor gebruik in verschillende reinigingstoepassingen, waaronder het wassen van ramen, voertuigen en andere oppervlakken.

Naast het ontwerp met schuine haren is deze borstel ook compatibel met een reeks Vikan watergevoerde telescopische stelen. Dit betekent dat u de bereikbaarheid van de borstel eenvoudig kunt vergroten, waardoor u moeilijk bereikbare gebieden kunt reinigen zonder te hoeven klimmen of rekken. De stelen verbinding is veilig en betrouwbaar, waardoor de borstel tijdens het gebruik op zijn plaats blijft.

De haren van deze borstel zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die sterk genoeg zijn om zware reinigingsklussen aan te kunnen, maar toch zacht genoeg zijn om delicaat oppervlak niet te beschadigen. De haren zijn ook ontworpen om water gelijkmatig vast te houden en te verdelen, zodat u snel en effectief grote oppervlakken kunt reinigen.

Eigenschappen

• Hittebestendig tot 100°C
• Vikan Transport Systeem
• 375 mm
• Waterdoorlaatbaar
• Zachte gespleten vezels

Toepassing

Geschikt voor industrie & automotive

Technische gegevens

Maten: 310 mm
Materiaal: polypropyleen, polyester
Voldoet aan (EG) 1935/2004 betreffende materialen in contact mogen komen met levensmiddelen: Nee

Vikan VTS

Bij Vikan worden reinigingsproducten ontworpen met u in gedachten. Daarom werken ze samen met professionals uit de transportsector om het Transport-assortiment te ontwikkelen en te verfijnen. Uw inbreng heeft geleid tot innovaties zoals rubberen randen om lakkrassen te voorkomen en telescopische handgrepen die zorgen voor een groter bereik, zodat het gemakkelijker is om grote voertuigen te reinigen. Het Vikan Transport-assortiment bestaat uit meer dan 70 professionele reinigingsgereedschappen die zijn ontworpen om u te helpen het interieur en de buitenkant van elk type voertuig effectief en efficiënt te reinigen.

Vikan

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.  

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Rood
Materiaal Polypropyleen