Vikan Flexibele kabel 1500mm met handvat wit/nylon

Art: 5352
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Ergonomische handgreep voor comfortabel gebruik
  • Flexibel
  • Zeer sterk

Omschrijving

Deze Vikan Flexibele Kabel 1500mm met Handgreep Wit/Nylon is het perfecte gereedschap voor het reinigen van intern lange en gebogen buizen of pijpen. Dit opmerkelijke product combineert duurzaamheid, gemak en stijl om u een gebruiksvriendelijke schoonmaakoplossing te bieden.

Met een wit, plastic handvat waarmee u gemakkelijk door gebogen toevoerleidingen kunt manoeuvreren, past dit product op de artikelen 5354 en 5356. Met zijn flexibele nylon constructie geeft het gebruikers een ongekende controle bij het schoonmaken van die moeilijk bereikbare plaatsen. Niet alleen is het ergonomisch ontworpen voor comfortabel gebruik, het is duurzaam genoeg voor constant of regelmatig gebruik in elke omgeving.

De flexibele kabel 1500 mm met handvat wit/nylon, hier bij Vikan ontworpen, is de ultieme reinigingsoplossing voor toepassingen met buizen van gemiddelde en grote diameter. Perfect geschikt voor commercieel of industrieel gebruik, dit geweldige accessoire helpt u snel en veilig op moeilijk bereikbare plaatsen te komen, terwijl u een schoon werkgebied behoudt.

Positieve punten

+ Ergonomisch
+ Ideaal voor het schoonmaken van buizen

Technische gegevens

Materiaal: Polypropyleen, Polyamide en RVS (AISI 303)
Breedte: 6 mm
Productdiameter: 6 mm
Lengte/Diepte: 1505 mm
Netto gewicht: 0,08 kg
Maximale gebruikstemperatuur (contact met voedsel): 100°C
Maximale gebruikstemperatuur (niet in contact met voedsel): 100°C

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Draadborstels. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Wit
Materiaal RVS