Vikan pijpenborstel Ø12x190mm wit t.b.v. flexibele kabel

Art: 5354W
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Flexibel

Symbolen

Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

De Vikan pijpborstel Ø12x190mm in wit TBV flexibele kabel is ontworpen voor een superieure reiniging van leidingen in zuivelbedrijven, brouwerijen en andere visindustrieën. Deze veelzijdige borstel helpt efficiënt vuil en puin te verwijderen van middelgrote tot grote leidingen, inclusief gebogen lengtes. Gemaakt met een wit TBV (behandeld beukenhoutfineer) handvat en blauwe borstelharen, is deze duurzame pijpborstel gemaakt om lang mee te gaan.

Dankzij het unieke flexibele kabelontwerp kan de borstel gemakkelijk door nauwe hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen van alle soorten en maten buizen manoeuvreren. Dankzij de uitstekende flexibiliteit kunt u sneller en effectiever schoonmaken. De borstelharen zijn ook stijf genoeg om een breed scala aan materialen in beweging te brengen terwijl ze zacht blijven op de gewenste oppervlakken, zodat de productie niet wordt verstoord en de reinheid niet in het gedrang komt.

Deze betrouwbare pijpborstel moet worden gebruikt met de Vikan 53515  flexibele steel om duurzaamheid en kracht te garanderen bij langdurig gebruik. Hij is ontworpen voor snelle aansluiting en ontgrendeling, zodat meerdere stelen kunnen worden gebruikt wanneer dat nodig is voor uitgebreide werkzaamheden. De Vikan Pijpenborstel Ø12x190mm in Wit TBV Flexibele Kabel is ideaal voor elk type hygiënisch berekende omgeving waar efficiënt reinigen essentieel is voor succes!

Technische gegevens

Materiaal: Polypropyleen, Polyester en RVS
Stijfheid van de borstelharen: Medium
Breedte: 12 mm
Productdiameter: 12 mm
Lengte/Diepte: 200 mm
Netto gewicht: 0,02 kg

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Draadborstels. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Wit
Materiaal RVS