Vikan pijpenborstel steelverbinding 170x103mm blauw

Art: 538010B
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Product sheet ENU
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Bruikbaar met ieder Vikan handvat

Symbolen

Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Bijbehorende producten

Omschrijving

Houd apparaten soepel draaiend met de buisreinigingsborstel van Vikan. Deze professionele reinigingsborstel is ontworpen om moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken, waardoor het eenvoudig is om leidingen en buizen te reinigen in elk type apparaat, zoals vleesmolens.

Deze borstel is gemaakt van duurzaam borstelmateriaal, daardoor zal deze buisreinigingsborstel geen krassen of schade aan oppervlakken veroorzaken terwijl hij superieure reinigingskracht biedt. Bespaar tijd op onderhoud en reparaties zonder afbreuk te doen aan de resultaten met deze veelzijdige buisreinigingsborstel van Vikan.

Deze borstel is handig te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld de mini steel of korte steel uit het assoritment van Vikan.

Technische gegevens

Stijfheid van de borstelharen: Medium
Materiaal: Polypropyleen, Polyester en RVS
Breedte: 100 mm
Productdiameter: 103 mm
Lengte/Diepte: 170 mm
Netto gewicht: 0,16 kg.

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 6 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Radiatorborstels. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Zwart
Materiaal Polypropyleen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren