Vikan pijpenborstel geel met steelverbinding hard 50mm

Art: 538050GE
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Product sheet ENU
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Elke dag heeft een andere kleur
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Effectieve inwendige schoonmaak van leidingen
  • Sterk materiaal

Symbolen

Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Bijbehorende producten

Omschrijving

Deze Vikan pijpreinigingsborstel is goed te gebruiken bij het inwendig reinigen van diverse leidingen, pijpen en buizen. De borstel is effectief om bijvoorbeeld vissorteermachines en vleesmolens te reinigen.

In combinatie met een korte steel of normale steel is deze borstel erg handig voor het reinigen van pannen, bakken, ketels en kuipen. Net zoals deze stelen is de borstel ook in meerdere kleuren leverbaar.

Technische gegevens

Stijfheid van de borstelharen: Moeilijk
Materiaal: Polypropyleen, Polyester en RVS
Breedte: 50 mm
Productdiameter: 50 mm
Lengte/Diepte: 140 mm
Netto gewicht: 0,11 kg.

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 5 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Radiatorborstels. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Rood
Materiaal Polypropyleen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren