Vikan Transport Systeem velgborstel groot model

Art: 5452
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Hittebestendig tot 100°C
  • Verwijderd met gemak aangehecht vuil
  • Zeer sterk

Symbolen

Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

De velgenreiniger van Vikan is de perfecte oplossing voor het reinigen van de velgen van vrachtwagens, bussen en touringcars. Met zijn robuuste borstelharen die speciaal zijn ontworpen voor het reinigen van grote voertuigoppervlakken, maakt deze borstel het gemakkelijk om zelfs de moeilijkst bereikbare plekken te reinigen, waaronder de onderkant van tanks en andere lastige plekken. En u hoeft zich geen zorgen te maken over slijtage, want deze borstel is bestand tegen temperaturen tot 100°C.

Deze borstel kunt u makkelijk bevestigen aan bijvoorbeeld de aluminium steel met waterdoorvoer van Vikan, om zo efficiënt mogellijk te kunnen werken.

Technische gegevens

Stijfheid van de borstelharen: Zacht/gespleten
Materiaal: Polypropyleen en Polyester
Breedte: 160 mm
Lengte/Diepte: 228  mm
Netto gewicht: 0,51 kg.

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 5 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Werkborstels. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan Transport System
Kleur Rood
Materiaal Polypropyleen