Vikan padhouder steelmodel blauw 95x230mm

Art: 5500B
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Product sheet ENU
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Hittebestendig tot 121°C
  • Perfect voor een kleurcoderingsysteem

Bijbehorende producten

Omschrijving

Deze padhouder is erg nuttig wanneer u vloeren, mezzanines van roestvrij staal en witte PVC-wanden moet reinigen. Hij bevat twee haken die de pads stevig op hun plaats houden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze wegglijden tijdens het schoonmaken. Bovendien is de betrouwbare constructie bestand tegen temperaturen tot 121°C, zodat u verzekerd bent van een langere duurzaamheid en dat hij niet snel zal barsten of breken door blootstelling aan hitte. Deze padhpouder is in verschillende kleuren te verkrijgen en daarmee ideaal voor de Foodbranche.

Deze padhouder is geschikt voor de verschillende pads van Vikan. Zo zijn er zachte, medium en harde pads verkrijgbaar.

Technische gegevens

Stijfheid van de borstelharen: Moeilijk
Materiaal: Polypropyleen, Nylon en RVS
Breedte: 95 mm
Lengte/Diepte: 230 mm
Netto gewicht: 0,234 kg.

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 5 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Schuursponzen en lappen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Wit
Materiaal RVS