Vikan schuurpad zacht wit

Art: 5525
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Product sheet ENU
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Verwijdert moeiteloos zware vervuilingen

Symbolen

Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

De schuurpads van Vikan bieden een professioneel schuursysteem dat perfect is voor elk vuil oppervlak.
De bruine Vikan schuurzool is speciaal ontworpen voor zwaardere vervuiling op ruwere oppervlakken. De duurzame constructie zorgt ervoor dat het zelfs het meest hardnekkige vuil aankan zonder krassen achter te laten op uw favoriete voorwerpen.
Voor tegels en keramiek is de blauwe schuurzool de perfecte keuze. Zijn sterke borstelharen bieden een uitzonderlijke reinigingskracht zonder kwetsbare oppervlakken te beschadigen. En met de kenmerkende Vikan kwaliteitsmaterialen is deze toevoeging aan de Vikan familie van producten gebouwd om lang mee te gaan - hoe lang of vaak u hem ook gebruikt!
Ten slotte is onze zachte witte schrobpad precies wat u nodig hebt om vuil op gladde oppervlakken die gevoelig zijn voor oliën of andere hardnekkige stoffen aan te pakken. Met behulp van geavanceerde materialen en ontwerptechnologie van ons team bij Vikan, hebben we een echt speciaal hulpmiddel gemaakt dat op die moeilijk bereikbare plekken kan komen en toch zacht genoeg is om delicate afwerkingen niet te beschadigen. Met een schuurpad van Vikan, kunt u er zeker van zijn dat auw schoonmmaakklus elke keer goed wordt geklaard.

De schuurpads van Vikan kunt u bevestigen in de verschillende padhouders van Vikan voor een optimaal gebruik. Vikan heeft zowel een padhouder handmodel , als een padhouder steelmodel. in het assoirtment. Biede artikelen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen.

Technische gegevens

Stijfheid: Zacht, Medium en Hard
Materiaal: 100% Polyester
Breedte: 115 mm
Lengte/Diepte: 245 mm
Netto gewicht: 0,03 kg.

Kleurcodering

Deze Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 3 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Schuursponzen en lappen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Bruin