Vikan padhouder handmodel blauw

Art: 5510B
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Product sheet ENU
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Bijbehorende producten

Omschrijving

De Vikan padhouder maakt het eenvoudig om grote productielijnen, apparatuur en oppervlakken schoon en hygiënisch te houden.  De padhouder van Vikan heeft sterke stalen haken die de pads stevig op hun plaats houden, zodat u maximaal kan boenen met de nodige kracht. Hij is geschikt voor alle soorten reinigingstaken, inclusief taken die delicate zorg vereisen zoals bakplaten of werktafels.

Het maakt niet uit waar uw oppervlak voor staat; van productielijnen tot het schrobben van muren, Vikan steekt zijn expertise in het creëren van een product dat perfect is voor de taak die u moet uitvoeren - deze Vikan padhouder. Met een comfortabel handvat van antislipmateriaal en duurzame stalen haken is er nog nooit zo'n eenvoudige manier geweest om elke keer een grondig schoonmaakresultaat te garanderen. Met Vikan kunt u erop vertrouwen dat u een kwaliteitsproduct ontvangt dat zelfs het zwaarste vuil aankan!

Bij deze padhouder heeft Vikan meerdere schuurpads die in de houder kunnen worden bevestigd. De schuurpadspads zijn te verkrijgen in verschillende hardheden. Een zachte schuurpad, medium schuurpad en harde schuurpad.

Technische gegevens

Materiaal: Polypropyleen, Nylon en RVS
Breedte: 95 mm
Lengte/Diepte: 230 mm
Netto gewicht: 0,23 kg.

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 5 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Schuursponzen en lappen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Wit
Materiaal RVS