BlackSatino Original papieren handdoekjes V-vouw 2-lgs 25x23 cm 3200st

Art: 6012
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Omschrijving

De BlackSatino Original papieren handdoeken V-vouw 2-lgs bieden de perfecte balans tussen luxe, comfort en hygiëne in één product. Deze 2-laags cradle to cradle papieren handdoeken zijn extreem zacht en absorberend, en bieden gemak en comfort waar u van kunt genieten wanneer u uw handen moet drogen. Het is alsof elke handdoek precies op uw individuele behoeften is afgestemd.

Deze papieren handdoeken bieden niet alleen een heerlijke ervaring voor uw handen, maar ze zijn ook een uitstekende keuze als het gaat om het helpen zorgen voor onze planeet: elke handdoek wordt individueel afgemeten, wat betekent dat er geen onnodige hoeveelheid papier wordt gebruikt bij het drogen van uw handen! Dit betekent ook dat er maar één vel per keer wordt uitgegeven, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verspillen van vellen tijdens het proces. U kunt er zeker van zijn dat dit product bij elk gebruik zowel een geweldige gebruikerservaring als een milieuvriendelijke oplossing biedt.

Positieve punten

+ 2-laags
+ Duurzaam
+ Disposable

Technische gegevens

Merk: BlackSatino
Bruto gewicht: 8,5 KG
Netto gewicht: 7,8 KG
Collo afmetingen: 595 x 390 x 257 MM
Colli / Lagen / Pallet: 4 colli per laag in 8 lagen = 32 per pallet
Formaat: 25 x 23 CM
Aantal per pallet: 32

BlackSatino

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Papieren handdoekjes. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk BlackSatino
Materiaal Gerecyled papier
Aantal lagen 2-laags

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren