Fleece stofzak Vento 8 10st

Art: 7514803
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Symbolen

Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

De Vento fleece stofzakken van TASKI zijn gemaakt voor de TASKI AERO 8 – 15. Fleece stofzakken zijn over het algemeen wat duurder ten opzichte van papieren stofzakken. De standaard zuigkracht van met de fleece stofzakken is ook hoger dan bij papieren zakken. Dit komt doordat de poriën van het fleece veel minder snel verstopt. Hierdoor is de gebruiksduur van de fleece stofzakken tot wel 50% langer dan bij papieren stofzakken. Door een betere filtering zorgt de Vento fleece stofzak voor een schonere uitblaaslucht. De TASKI Fleece stofzak Vento wordt verpakt in verpakkingen van 10 stuks.

Eigenschappen

•Langere gebruiksduur dan papieren stofzakken
•Speciaal voor de TASKI AERO 8 – 15
•Schonere uitblaaslucht

Toepassing

Deze fleece stofzakken van TASKI zijn speciaal voor de TASKI AERO 8 – 15.

Positieve punten

1. Langere gebruiksduur
2. Schonere uitblaas lucht
3. Sterker, zo goed als scheurvast

Technische gegevens

Kleur: Wit
Materiaal: Fleece
Geschikt voor: TASKI AERO 8 – 15
Verpakking: 10 stuks

Taski

Dit A merk product is onderdeel van een volledig assortiment hulpmaterialen voor de machines van Taski. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Taski

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren