Taski Ergodisc HD 230v/50Hz eenschijfsmachine

Art: 7518199
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Pluspunten

  • Effectief
  • Ergonomische handgreep voor comfortabel gebruik
  • Eenvoudig in gebruik

Omschrijving

De Taski Ergodisc HD is ideaal voor zware applicaties als het kristalliseren van marmer, bewerken van hout of het strippen van vloeren. De lage bouw van het borstelhuis en de motor maakt het mogelijk om met de Taski Ergodisc HD gemakkelijk onder objecten/obstakels te komen. Door de 150 toeren van de Taski Ergodisc HD resulteren is het minder spatten van de schoonmaakoplossing en het leveren van een egale vloer. Ook maakt de Taski Ergodisc HD gebruik van een planetair tandwielstelsel, hierdoor heeft de machine weinig onderhoud nodig wat mogelijk problemen kan voordoen betreffende het slijten van en slippen van de aandrijvingsriemen. De ergonomie wordt verbeterd door het gemakkelijk op hoogte afstelbare handvat. Door een laag trillingsniveau in combinatie met een lage geluidsemissie blijft langdurig werken met de Taski Ergodisc HD zeer prettig.

Positieve punten

+ Ergonomisch handvat 
+ Lage bouw van het borstelhuis en motor 
+ Planetair tandwielstelsel

Toepassing

Deze eenschijfsmachine van Taski is perfect voor het reinigen of bewerken van harde vloeren in met obstakels bezette ruimten. Hierbij kunt u denken aan onder andere keukens of ziekenhuizen.

Technische gegevens

Kleur: Oranje/Grijs
Omwentelingen: 150 RPM
Hoogte motor: 35 cm
Hoogte borsteluis: 8 cm
Werkbreedte: 43 cm (17 inch)
Voltage: 230 V
Elektrische beschermklasse: II
Gewicht: 54 kg
Kabellengte 15 meter
Geschikt voor: Kleine, druk bezette ruimten
Verpakking: Per stuk
Gebruik: Geschikt voor dagelijks gebruik
Afval: Vuilwater

Taski

Dit A merk product beschikt over een volledig assortiment hulpmaterialen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Taski
Eigenschap Netsnoer aangedreven

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren