Padhouder Ergodisc low speed 43cm

Art: 8504410
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Eenvoudig te bevestigen
  • Lage snelheden

Omschrijving

De TASKI padhouder voor de TASKI Ergodisc is de perfecte oplossing voor elke situatie waarin uw TASKI Ergodisc-machine nodig is. De padhouder is ontworpen om verschillende pads gemakkelijk en handig te bevestigen. Deze padhouder is speciaal gemaakt voor gebruik bij lage snelheden en is geschikt voor de TASKI Ergodisc 165 - 200 - DUO - HD machines met een diameter van 43 cm (17 inch). Met dit product kunt u gemakkelijk pads bevestigen die ideaal zijn voor elke specifieke taak.

Deze padhouder is vakkundig ontworpen voor maximale resultaten, hoge prestaties en een lange levensduur. Het ergonomische ontwerp garandeert een moeiteloze bevestiging van de pads.

Pluspunten

+ Lage snelheden
+ Gemakkelijk pads bevestigen

Toepassing

Deze padhouder van TASKI is speciaal voor de lage snelheden van de TASKI Ergodisc serie.

Technische gegevens

Kleur: Zwart
Snelheid: Lage snelheden
Diameter: 43 cm (17 inch)
Geschikt voor: TASKI Ergodisc 165 – 200 – DUO – HD
Verpakking: Per stuk

Taski

Dit A merk product is onderdeel van een volledig assortiment Schrobmachine onderdelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Taski

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren