Dirks driedelige optrekladder 28 optrede 3x20 gecoat

Art: DKGT0320
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Omschrijving

Veelzijdige optrekladder

De Dirks driedelige optrekladder, met een optrede van 28 cm, combineert veelzijdigheid met duurzaamheid, ideaal voor professionals die behoefte hebben aan een betrouwbare ladder voor diverse werkhoogten. Standaard voorzien van toprollen, is deze ladder eenvoudig en snel in positie te zetten. De speciale coating op de ladder zorgt voor extra bescherming tegen de elementen en verhoogt de grip voor veiliger gebruik.

Kenmerken Dirks driedelige optrekladder

  • Horizontaal stavlak: De ergonomisch vormgegeven sporten liggen in horizontale positie bij gebruik, wat zorgt voor een veilig en stabiel platform. Dit draagt bij aan het comfort en de veiligheid tijdens langdurig gebruik.
  • Kunststof geleiding: De soepele en eenvoudige uitschuiffunctie dankzij de kunststof geleiders verbetert de gebruikservaring en vermindert de tijd nodig voor het opzetten en aanpassen van de ladder.
  • Optimale sport-boom verbinding: De ladder profiteert van geavanceerde fels- en uitzettechnieken die een robuuste verbinding tussen de sporten en de ladderbomen garanderen.
  • Duurzame laddervoet: Gemaakt van massief polyvinyl chloride, zijn de laddervoeten bestand tegen olie, weersinvloeden en ozon, waardoor ze een lange levensduur hebben en geschikt zijn voor gebruik in veeleisende omgevingen.

 

Toepassing

Deze ladder is bijzonder geschikt voor gebruik in de bouw, bij installatiewerkzaamheden en door onderhoudsteams, waarbij veelzijdigheid en mobiliteit essentieel zijn. De ladder is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van professionele gebruikers die afhankelijk zijn van hun gereedschap.

Hoe kiest u de juiste ladder

Er zijn verschillende soorten ladders beschikbaar, waaronder reformladders, telescopische ladders en rechte ladders. Maar hoe zien deze ladders er precies uit en welke is het meest geschikt voor uw werksituatie? Ontdek het allemaal in ons blog "De juiste ladder kiezen".

Dirks

Het merk Dirks beschikt over een volledig assortiment ladders. Bekijk hier het assortiment. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail of bel één van onze medewerkers.

Technische gegevens

Merk Dirks
Materiaal Aluminium
Eigenschap Gecoat