Filters

Ladders

21 producten


Dirks tweedelige opsteekladder 2x12 gecoat
Dirks tweedelige opsteekladder 2x12 gecoat
Dirks tweedelige opsteekladder 2x12 gecoat
Dirks tweedelige opsteekladder 2x12 gecoat
2 x 12 treden
2 x 16 treden
2 x 8 treden
2 x 10 treden
Dirks enkele rechte ladder 12 sports optrede 28cm gecoat
Dirks enkele rechte ladder 12 sports optrede 28cm gecoat
Dirks enkele rechte ladder 12 sports optrede 28cm gecoat
Dirks enkele rechte ladder 12 sports optrede 28cm gecoat
12 sports
14 sports
16 sports
8 sports
18 sports
10 sports
9 sports
Gecoat
Ongecoat
Dirks tweedelige optrekladder 2x16 gecoat
Dirks tweedelige optrekladder 2x16 gecoat
Gecoat
Ongecoat
2 x 16 treden
2 x 18 treden
2 x 20 treden
Dirks 2-delige reformladder gecoat 2x8
2 x 8 treden
2 x 12 treden
3 x 10 treden
3 x 12 treden
3 x 8 treden
3 x 14 treden
2 x 10 treden
2 x 14 treden
Gecoat
Ongecoat
Waku telescoopladder 4x3 sporten tot 3,1mtr
4 x 3 sports
4 x 4 sports
4 x 6 sports

Professionele industrieladders

Bent u op zoek naar een professionele industrieladder? In het assortiment industrieladders biedt Carel Lurvink diverse industrieladders.  De ladders zijn van toongevende merken als Dirk. Dirk produceert klimmaterialen voor onder andere de bouw, industrie, glazenwassers, schilders, fruitteelt, schoonmaak en brandweer.

Verschil tussen een ladder en een trap

Ten eerste kan een industrieladder ten opzichte van een oploopbare trap meestal een duidelijk grotere hoogte bereiken. Doordat een ladder groter is kan men deze normaal gesproken niet vrijstaand neerzetten en moet men deze veelal tegen een ondersteunend oppervlakte (zoals een muur) zetten. Ten tweede beschikt een ladder over sporten en niet over treden. Sporten zijn dunnere balkjes en hebben dus een kleiner sta-oppervlakte als treden.  Ten derde worden ladders voornamelijk professioneel gebruikt. Een trap is voornamelijk geschikt voor het gebruik in huishoudens en wordt aangeboden in verschillende hoogtes. Om een goede keuze te maken tussen de juiste ladder of trap moet u goed weten waarvoor u het wilt gebruiken, hoe hoog u wilt werken en hoe vaak de trap of ladder wilt gebruiken. Heeft u advies nodig? Onze specialisten staan altijd voor u klaar!

Verschillende industrieladder types

  • Enkele rechte ladder: de klassieker. Een enkel rechte ladder neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien pak je hem er gemakkelijk bij wanneer je hem nodig hebt.
  • Enkele uitgebogen ladder: de dikkere onderkant biedt extra steun.
  • Twee- of driedelige opsteekladder: een opsteekladder is in- en uitschuifbaar wat handig is als u vaak op verschillende hoogtes moet werken.  
  • Twee- of driedelige reformladder: een reformladder is omvormbaar waardoor hij het een geschikte industrieladder kan zijn voor de meest verschillende taken. Hij kan gebruikt worden als vrijstaande ladder maar ook uitgeschoven worden waardoor een grote ladder gevormd wordt die men tegen een muur of een gevel kan zetten. Uiteraard zijn ook tussenstanden mogelijk.
  • Twee- of driedelige optrekladder of schuifladder: een optrekladder of schuifladder bestaat uit meerdere rechte ladders. Als men meer lengte nodig heeft kan men een deel uitschuiven. Men kan dus eenvoudig hoogte bereiken
  • Telescoopladder: de industrieladder voor werkzaamheden op grote hoogte. Het nadeel van een telescoopladder is dat hij erg lastig is op te bergen.

Coating van industrieladders

Tegenwoordig worden de meeste ladders en trappen vervaardigd uit aluminium, wat resulteert in aanzienlijk lichtere en makkelijker hanteerbare constructies in vergelijking met traditionele houten modellen. Een mogelijke keerzijde van aluminium is echter het potentieel afgeven van zwarte vegen aan de handen, wat problematisch kan zijn voor schoon schilderwerk. Het gebruik van handschoenen wordt aanbevolen om dit te voorkomen, maar een alternatieve oplossing is de aanschaf van een ladder of trap met gecoat of geanodiseerd aluminium.

Bij het coaten wordt een beschermende verflaag op het aluminium aangebracht, waardoor het materiaal geen afgevende deeltjes meer loslaat. Anodiseren daarentegen ondergaat een elektrochemische behandeling, wat resulteert in een duurzame toplaag die eveneens voorkomt dat het aluminium afgeeft. In tegenstelling tot het coaten blijft vaak de oorspronkelijke grijze kleur van het aluminium behouden bij anodisatie, waardoor het niet altijd direct zichtbaar is dat er een beschermende laag is aangebracht. Mocht u toch met een ongecoat industrieladder willen werken, dan bent u bij Carel lurvink ook aan het goede adres. 

Industrieladder bestellen?

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.