CaluClean desinfectiedoekjes 200st

Art: 150000
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Stappenplan Wet2Go NLD
Wettelijk Gebruiksvoorschrift NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Direct inzetbaar (Gebruiksklaar)
  • Effectieve werking tegen bacteriën en gisten
  • Eenmalig gebruik voorkomt kruisbesmetting en verhoogd hygiëne

Symbolen

Food keurmerk Glas-Vork Food keurmerk Glas-Vork Single Use Only Single Use Only

Omschrijving

Maak kennis met CaluClean desinfectiedoekjes - een revolutionair product dat u maximale bescherming biedt tegen ziektekiemen en bacteriën. Deze gebruiksklare doekjes op alcoholbasis zijn geformuleerd met ethanol en isopropylalcohol en zijn goedgekeurd door het CTGB onder toelatingsnummer 15920 N. Met CaluClean zorgt u voor een effectieve bestrijding van bacteriën (met uitzondering van bacteriesporen en mycobacteriën), gisten en schimmels op kleine harde oppervlakken en materialen.

Onze uitzonderlijke desinfectiedoekjes worden geleverd in een handige verpakking van 200 stuks voor een uitgebreide bescherming van uw gezin, huis of werkplek. De lichtgewicht verpakking is ideaal om mee te nemen in een tas op reis of in een lade op het werk of op school - ideaal om altijd bij u te hebben! Onze gemakkelijk te openen verpakking maakt het ook eenvoudig om een doekje te pakken wanneer u het nodig hebt. Bovendien is CaluClean dankzij het sterke maar zachte materiaal uiterst zacht in gebruik en biedt het een maximale bescherming tegen ziektekiemen.

Positieve punten

+ Direct te gebruiken
+ Effectieve werking tegen bacteriën en gisten
+ Eenmalig gebruik voorkomt kruisbesmetting en verhoogd hygiëne

Toepassing

De doekjes zijn bestemd voor eenmalig gebruik en kunnen worden toegepast voor het desinfecteren van kleine, harde oppervlakken (max. 0,5 m2), die voor het behandelen schoon zijn gemaakt. Het middel alleen toepassen op kleine oppervlakken die alcoholbestendig zijn zoals thermometervoelers, tiptoetsen, telefoons, handgrepen, deurklinken, toiletkranen, toiletbrillen, keyboards, kastgrepen, messen en tangen. CaluClean desinfectiedoekjes kunnen worden ingezet op oppervlakken welke in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor.

Gebruiksaanwijzing

De doekjes zijn bestemd voor eenmalig gebruik en kunnen worden toegepast voor het desinfecteren van kleine, harde oppervlakken (max. 0,5 m2), die voor het behandelen schoon zijn gemaakt. Het middel alleen toepassen op kleine oppervlakken die alcoholbestendig zijn.

Technische gegevens

Inhoud: 200 stuks
Afmeting: 13,5cm x 13,5cm

CaluClean

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment Desinfectiedoekjes. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail of bel één van onze medewerkers. 

Technische gegevens

Merk CaluClean
Eigenschap Food