CaluPaint radiatorkwast 1" synthetische vezels houten steel

Art: 2425
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Voor latex, watergedragen en oplosmiddelhoudende verven
  • Komt makkelijk op moeilijk te bereiken plekken

Bijbehorende producten

Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt hulpmiddel om moeilijk bereikbare plekken te schilderen? De CaluPaint radiatorkwast is de perfecte oplossing! Deze professionele verfkwast is gemaakt van synthetische vezels en ontworpen voor optimaal gebruik met verf op waterbasis en verf op basis van oplosmiddelen. Dankzij het lange houten handvat kunt u zelfs de moeilijkst bereikbare plekken zonder moeite bereiken.

De CaluPaint radiatorkwast is ontworpen om in de vorm gebogen te worden zodat u zelfs bij die krappe, verborgen hoekjes kunt komen die een opfrisbeurt nodig hebben. Met de synthetische borstelharen kunt u de verf gelijkmatig over oppervlakken verdelen, zodat u gemakkelijker en beter kunt snijden en de juiste hoeveelheid coating kunt aanbrengen. Bovendien zorgt de stevige vezel ervoor dat uw werk sneller droogt dan met traditionele kwasten, waardoor u later minder tijd kwijt bent aan het wegschrobben van hardnekkige druppels!

Positieve punten

+ Speciaal voor water gedragen en oplosmiddel houdense verven
+ Ergonomisch
+ Droging stuk beter dan bij traditionele kwasten

Technische gegevens

Materiaal: hout met kunststof haren
Kleur: beidge en grijs

Toepassing

De CaluPaint radiatorkwast is speciaal ontworpen voor het schilderen van radiatoren en andere moeilijk bereibare plekken. Door de smalle en gebogen vormen van de radiatorkwast kunnen moeilijk bereikbare plekken zoals tussen de radiatoren, leidingen en hoeken gemakkelijk worden bereikt.

Radiatorkwast

Een radiatorkwast is een speciale kwast die is ontworpen om radiatoren en andere moeilijk bereikbare plekken te schilderen. De kwast heeft een gebogen vorm en is meestal smaller dan een standaard kwast, waardoor het eenvoudiger wordt om tussen de radiatoren en leidingen te schilderen. Radiatorkwasten hebben vaak ook een langere steel, zodat u gemakkelijker bij de moeilijk bereikbare plekken kunt komen zonder dat u uw handen of armen hoeft te verplaatsen. Sommige radiatorkwasten hebben ook een hoek van 90 graden, waardoor u zelfs in de kleinste hoeken kunt schilderen.

CaluPaint kwasten

Of het nu gaat om een wegwerpkwast voor eenmalig gebruik of een kwaliteitskwast, CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende kwast. Van ronde en platte kwasten tot radiatorkwasten, bokkepoten en blokwitters. Onze kwasten zijn van zuiver Chinees varkenshaar voorzien, de ultieme grondstof voor de verfkwast. Een varkenshaar is aan de wortelzijde dikker dan aan de uiteinden, hierdoor kunnen de haren de verf goed vasthouden en weer geleidelijk afgeven.

Uitgebreid assortiment

Naast CaluPaint kwasten, bieden wij ook CaluPaint rollers en CaluPaint (telescoop)stelen.
Wilt u meer weten over CaluPaint? Of een try-out box aanvragen? Bekijk dan hier de merkpagina.

Technische gegevens

Merk CaluPaint