CaluDetect elastische detecteerbare pleisters textiel 72x25mm blauw 100st

Art: P1160
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Omschrijving

Eigenschappen

Naast de gewone wondpleisters kan Carel Lurvink ook detecteerbare pleisters leveren. Deze zijn voorzien van een laag aluminiumfolie. Maar geen zorgen, u voelt en ziet dit gedeelte niet. De extra laag zorgt er wel voor dat deze in de voedselverwerkende industrie toepasbaar is.
De detecteerbare pleisters voldoen aan de vereisten van HACCP, BRC, IFS en andere normen voor voedselveiligheid die zijn erkend onder het Global Food Safety Initiative. Ze zijn detecteerbaar door het aluminiumfolie dat in het product wordt gebruikt. Deze pleisters zijn blauwe gekleurd om het visueel detecteerbaar te maken. Blauwe contrasterende kleuren komen normaal niet voor in voedingsproducten.

Toepassing

Voedselverwerking
Metaalsector

Pluspunten

+ Voldoet aan vele voedselveiligheidseisen
+ Acrylkleefstof zorgt voor minder huidreacties

Technische gegevens

Kleur: Detecteerbaar blauw
Materiaal: Elastisch textiel
Afmetingen: 72x25mm
Inhoud: 100 stuks

CaluDetect

Dit premium A+ merk product beschikt over een volledig detecteerbaar assortiment. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluDetect
Kleur Blauw
Materiaal Textiel
Eigenschap Food

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren