CaluGreen BIO F1 dagelijkse vloerreiniger 1ltr

Art: 112400
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Veiligheidssamenvatting NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Bevat geen chemicaliën en heeft geen impact op het milieu
  • Tast vervuilde objecten niet aan, zeer veilig in gebruik
  • Geschikt voor vrijwel alle vloersoorten inclusief hout

Symbolen

Handmatig dweilen Handmatig dweilen Schrobzuigmachine Schrobzuigmachine

Bijbehorende producten

Omschrijving

Eigenschappen

100% chemievrije microbiologische vloerreiniger voor dagelijks gebruik. De uitgebalanceerde Probiat formule op basis van enzymen breek organische vervuiling af tot zuiver water en onschadelijke kooldioxide en elimineert ongewenste geuren. Deze vloerreiniger is zeer universeel inzetbaar en geschikt voor vrijwel alle vloersoorten inclusief hout. De toevoeging van 100% zuivere etherische olie zorgt voor een aangename geur. Het middel reinigt grondig, is werkzaam op lage temperatuur en voorkomt plakkerige oppervlakken. Let op: natuurlijke pigmenten in poreuze materialen zoals textiel worden afgebroken. Alleen voor professioneel gebruik.

*CaluGreen flessen zijn gerecyceld en na gebruik opnieuw recyclebaar, gooi de lege fles bij het plastic afval en de fles wordt opnieuw gerecycled voor gebruik.

Gebruiksaanwijzing

Creëer wrijving, zorg dat het schuimt. Niet mengen of in aanraking laten komen met chemicaliën. Goed schudden voor gebruik. Verdunnen met water (max. 45°C). Bij lichte vervuiling: verdunnen tot 1 op 50 (20 ml toevoegen aan 1 liter water). Bij zwaardere vervuiling: verdunnen tot 1 op 20 (50 ml toevoegen aan 1 liter water). De verdunning van 1 op 50 is ook geschikt voor toepassing in sprayflacons. Gebruik voor gladde oppervlakken een doek of een spons. Gebruik voor ruwe oppervlakken een borstel of een schrobber. Niet mengen of in aanraking laten komen met chemicaliën. Bewaren op een koele en donkere plaats in afgesloten originele verpakking.

Positieve punten

+ 100% chemievrij
+ Geschikt voor vrijwel alle vloersoorten inclusief hout
+ Tast vervuilde objecten niet aan, zeer veilig in gebruik

Veiligheidsvoorschriften

De vloerreiniger is veilig voor mens en natuur. De natuurlijke pigmenten in poreuze materialen worden afgebroken. Het veiligheidsinformatieblad is beschikbaar via de onderstaande “Downloads”.

Technische gegevens

- Inhoud: 1 liter
- Toepasbaar tot 45°C
- Kleurloos
-  pH: neutraal
- Geur verwijderend: Ja

CaluGreen

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment reinigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluGreen BIO
Eigenschap Microbiologisch

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren